Benut je volle passieve omzetpotentie

Met 1:1 Full Potential

Word jij ook vaker moe dan uitgerust wakker, terwijl je zou denken dat je met je goedlopende bedrijf energie voor 10 zou moeten hebben? Want je hebt toch leuke klanten, een omzet waar niet echt over te klagen valt, en kennis die goed verkoopt? No stress, zou je denken. Maar, waar WEL over te klagen valt…

Is die OVERVOLLE agenda, altijd maar druk zijn. Je hebt de wens om ook eens een stapje terug te nemen. Je wil dat je bedrijf doorloopt en jij misbaarder wordt. Maar, tegelijkertijd wil je ook opschalen.

You can’t have it all… Of toch wel? Als je jezelf herkent, heb ik goed nieuws: YES. YOU. CAN.

Beste WordPress Website Builder? DIVI
Maar nu is dit nog pijnlijk herkenbaar voor je…
 • Je bedrijf is nog te afhankelijk van jou. Dat is niet duurzaam en niet schaalbaar. Je weet zeker dat dit niet de manier is hoe je het wil blijven doen.
 • Je bent toe aan meer rust, zodat je eindelijk kan genieten van je successen. Je hebt een funnel op autopilot nodig, die jou Mollie-meldingen geeft zonder dat je aan het werk bent.
 • Iedereen om je heen geeft je complimenten over je bedrijf, maar eigenlijk schuurt er nog wat. Wat jij vooral mist is een goede, stevige fundering voor een geautomatiseerde marketing met een passieve of hybride funnel.

Gelukkig: met een passieve funnel schalen we jouw bedrijf binnen 4 maanden op ongekende manieren op en help je meer klanten, zonder daar meer voor te doen. Als je daar aan toe bent, is dit exclusieve 1:1 traject geschikt voor jou.

Productfotos 1920 REVENU | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Even eerlijk: gaat het ECHT zo goed?

Is dat goedlopende bedrijf ook goed voor jou?

Je bent hier niet voor verzachtende woorden of knuffels. Je bent hier om je vrijheid terug te winnen. Want als je heel eerlijk bent…

 • Bied je nu vooral 1:1 of groepstrajecten en ben je op het punt dat je niet meer klanten kan of wil aannemen. Je zit vol en je raakt uitgeput van alle calls.
 • Heb je moeite om een digitaal product of online traject te verkopen of om daar een wachtlijst voor op te bouwen. Dat lijkt een stuk minder makkelijk te gaan dan je gewend bent, en het leidt ook nog eens af van jouw hoofdtraject – waar je de rekeningen mee betaalt.
 • Heb je genoeg ideeën, maar door de drukte verdwijnt alles op de plank of gebeurt het maar half. Dat is niet meer hoe jij het wil doen.
 • Als je besluit om lager geprijsd aanbod te promoten via je socials, merk je dat je er niet helemaal de juiste mensen mee bereikt en spreek je niet de juiste taal. Het kost daardoor meer dan dat het oplevert. Je wil je marketing & sales juist op autopilot.
 • Nu je bedrijf staat, voel jij dat je verlangt naar meer rust en vrijheid. Jij wil je bedrijf voor je laten werken en genieten van de extra omzet die daardoor binnenkomt. Het is hoog tijd om de levensgenieter in jou wakker te maken!

Strategisch groeien, zonder harder te rennen. Slimmer werken, in plaats van harder werken. Het klinkt als muziek in je oren. Am I right?

Jij wil een unieke, passieve strategie die bij jouw bedrijf past. Dat is mooi, want dan kunnen we samen aan de slag!

Hoe zou het zijn als je omzet gewoon doorloopt terwijl je niet werkt?

Stel je eens voor dat…
 • Je je tijd niet steeds meer hoeft in te ruilen voor omzet
 • Afscheid kunt nemen van je urenplafond en je max. capaciteit: the sky is the limit
 • Je eindelijk meer rust ervaart in je bedrijf, omdat alles geautomatiseerd werkt
 • Efficienter met je tijd omgaat, en er meer ruimte ontstaat om nog meer dingen te doen die je leuk vindt

Nog niet zo lang geleden was ik uit eten in een van mijn favo restaurants van Groningen (Blumé!). Na 2 uur keek ik op mijn telefoon, en had ik alweer €185 verdiend. Dit was pas ontspannen ondernemen! Het kan écht, en het is niet eens zo lastig.

Ook voor jou zijn die kansen er, waarmee de Plug&Pay meldingen binnenstromen terwijl jij…
 • Op donderdagmiddag zonder stress lekker even Netflixt
 • Ontspannen uit je yoga nidra les komt
 • Met je kindje knuffelt zo lang als je wil
 • Je lekker nog even omdraait in bed
 • Op reis bent naar Zuid Amerika

Ieder stukje kennis valt om te zetten naar een online aanbod. Zonder ingewikkelde trucjes of systemen. Als je vandaag start, kan het over 4 maanden. Dat is wat 1:1 Full Potential doet. Ik vertel je precies wat je hiervoor moet doen.

Dit is wat ik doe

REVENU screenshot
Scherm­afbeelding 2024 03 07 om 14.05.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 01 29 om 12.18.51 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
REVENU screenshot
Scherm­afbeelding 2023 12 14 om 13.18.38 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
IMG 2694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 02 14 om 19.47.10 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm afbeelding 2024 03 07 om 14.06.13 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
REVENU screenshot
Revenu Academy - Thessa de Haan

Ik wil dat jouw vuurtje fikt

Maar nog veel belangrijker: ik wil dat jouw vuurtje BLIJFT fikken. Dat je een systeem bouwt dat je eindeloos kunt herhalen en dat ervoor zorgt dat je je leven kunt inrichten op JOUW manier.

Maak de levensgenieter in jezelf even wakker. Hoe zou je leven eruit zien als alles kan en mag? Wat doe je dan met je vrije tijd?

 • Is het vaker op vakantie?
 • Meer tijd & plezier met je gezin?
 • Uitslapen en doordeweeks van de zon genieten?

Everything goes. Wat je ervoor nodig hebt is meer vrijheid.

Met mijn unieke methodes zorg ik voor exponentiële omzetgroei op autopilot, waarmee je eindelijk de rust en ruimte ervaart om vaker te doen wat JOU het meest gelukkig maakt. Oftewel: om jouw definitie van succes waar te maken.

What if you can have it all?

Wat als je niet meer constant 1:1 zou werken, of de hele tijd groepstrajecten vult… Wat doe je dan wel?

In 1:1 Full Potential krijg je antwoord op precies die vraag en werken we samen aan een maatwerk marketingstrategie waar je U tegen zegt. Het resultaat? Een winstgevende passieve funnel voor jouw bedrijf. Met mijn begeleiding is dit zelfs haalbaar voor de grootste technische vaatdoek.

Jij krijgt mijn advies: moet je nou gaan voor een low ticket aanbod om zo meer massa te draaien, gaan we je masterclass finetunen en automatiseren of kun je het beste een online traject toevoegen? Ik weet precies waar jouw kansen en uitdagingen liggen.

❌ Wil je blijven rennen in je eigen ratrace? Stop dan hier met lezen

✅ Wil je opschalen en strategisch werken aan een passieve funnel in jouw bedrijf, om zo gestructureerd de volle passieve omzetpotentie van je business te benutten, zonder trucjes of hacks? Ga dan samen met mij aan de slag.

2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Ondernemers die klaar zijn voor meer omzetgroei en rust, dankzij een passief aanbod met gestructureerde en geautomatiseerde marketing: keep on reading

1:1 Full Potential is…

Meteen actie in de taxi

Binnen 1 uur ontdek je al wat de best passende, en winstgevende passieve strategie voor jouw bedrijf is. Waarbij ik je ook exact vertel waarom.

Maatwerk

Ik heb inmiddels alle mogelijke passieve routes getest en weet wat werkt. Niks is te gek. Jij krijgt van mij maatwerk advies: wat past het best bij jouw doelen, wensen, doelgroep en jouw bedrijf?

Persoonlijk

Ik kom echt naast je staan en ben 4 maanden lang jouw partner in crime. Ik weet precies wat er bij je speelt. Gaat er iets niet zoals je hoopte? Samen kiezen we de route die voor jou werkt. Wat jij meebrengt? Positiviteit, motivatie, passie en drive!

Strategisch & resultaatgericht

Samen gaan we voor duurzaam resultaat. We willen geen trucjes of hacks, maar een fundering die staat als een huis. Ik zorg ervoor dat je na het traject zelfstandig met je strategie kunt opschalen en doorgroeien.

Je bedrijf gaat voor JOU werken

Je funnel en strategie wordt je beste werknemer. Dit betekent niet langer hard werken, maar slim werken. Ik weet hoe het MAKKELIJK kan. Je hoeft niet altijd 60 uur te werken, als je weet wat je moet doen. Ik leer je jouw marketing en sales zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat jij na onze sprint kunt ontspannen!

1:1 Full Potential is voor jou als…

Je snakt naar meer rust in de toko, en…

Een vrouwelijke onderneemster bent die haar kennis verkoopt en een omzet van minimaal 55K per jaar draait. Jij wil er jaarlijks 30k passieve omzet bij, maar wel zonder moeilijk gedoe.

Bent op zoek naar iemand die betrokken advies geeft en vertelt welke stappen je te zetten hebt. Je zoekt het liever niet allemaal zelf uit. Je hebt al door dat je tijd daarvoor te kostbaar is.

Je wil gestructureerd en strategisch aan de slag en bent klaar om de mouwen op te stropen. Je bent niet op zoek naar de ‘next big thing’, je wil duurzaam (en goed) resultaat.

Dit is wat je krijgt

1:1 Kickoff

Tijdens deze kick-off duik ik helemaal in jouw bedrijf. Hiermee weet je zeker dat je het allerbeste advies krijgt. Ik kijk met je mee, zet je aan het denken en stel kritische vragen. We trappen meteen op een waardevolle manier af. Je kan direct aan de slag!

Maandelijks 45 min. begeleiding

Iedere maand gaan we stap voor stap, gestructureerd zitten om jouw passieve strategie te finetunen. Een voor een werken we alles uit: van het klantonderzoek, naar je aanbod, de automatiseringen en ads en de marketing en optimalisaties.

Direct lijntje met Thessa

Onze samenwerking is intensief. Omdat ik maar een paar mensen toelaat in dit traject, weet je zeker dat je geen nummertje bent. Ik weet precies waar je staat en wat je nodig hebt. Je mag mij doorlopend vragen stellen en elke maand om feedback vragen.

Academy

Je krijgt een jaar lang toegang tot de REVENU academy: daar vind je al mijn methodes, templates, stappenplannen en tutorials zodat je tussendoor constant goede stappen blijft maken. ALLES zit er in, het is een complete leeromgeving die je zal ondersteunen.

Community

Ook heb je een jaar lang toegang tot de REVENU community, met gelijkgestemde vrouwelijke onderneemsters waar je je netwerk vergroot, kunt sparren en wins kunt delen. Je bent met jouw spot ook verzekerd van early bird opties voor mijn leukste events!

Dit is niet voor mensen die in 1 week miljonair willen zijn en nooit meer willen werken.

Dit is ook niet voor ondernemers die hun focus willen verleggen naar Etsy, dropshipping of affiliate waarbij versprokkelde focus, losse commissietjes van €10 en chaos de boventoon voeren.

Nee.

Dit is voor ondernemers die houden van winstgevende, voorspelbare systemen die werken. Mijn methodes zijn strategisch, en een aanvulling op jouw bedrijf. Als marketingstrateeg met jaren ervaring blijft er geen kans ongezien. Daarnaast houd ik van structuur en vertel ik je 4 maanden lang exact wat er gedaan moet worden. Dit betekent: gedegen advies, knopen doorhakken en gaan met die banaan.

Geen Get Rich Quick Schemes

Hello reality check.

Al mijn methodes zijn gebaseerd op bewezen principes en marketing psychologie. Deze strategieën leveren duurzaam resultaat op, waar en wanneer je ze ook inzet.

Wat je leert zijn geen trucjes, tijdelijke trends of hacks. Daar geloof ik niet in. Je hebt er uiteindelijk niks aan als de markt weer voor de 100e keer lijkt te veranderen en je pas geleerde trucje niet meer werkt.

Een passief inkomen komt, ondanks wat mensen vaak denken, niet zomaar aanwaaien. Een passief inkomen is het resultaat van een systeem dat voor jou verkoopt. En een goed systeem bouw je eerst, en onderhoud je daarna.

Wat mijn methode vooral wel is? Dat is direct toepasbare marketingstrategie voor jouw unieke passieve funnel.

Ik zal je bijvoorbeeld niet vertellen dat je dagelijks 100 DM’s moet sturen. Wat ik je wel vertel is op welke momenten DM’s belangrijk zijn en hoe je zélfs dit stuk kunt automatiseren. Ik vertel je ook hoe je kunt adverteren zonder kosten. Fijn, he?

Revenu Academy - Passief aanbod
Revenu Academy - Thessa de Haan

Waarom moet je Thessa hebben?

Ik startte mijn ondernemersreis als marketing freelancer, na jarenlang als marketingstrateeg gewerkt te hebben. Maar toen ik mijn eerste vakantie nam en daardoor geen omzet had, voelde ik me rot. Ik besefte me dat dit niet was waarvoor ik was gaan ondernemen. Ik ben aanstekelijk gepassioneerd over ‘vrijheid’, in de breedste zin van het woord. En niet zomaar vrij kunnen nemen, hoorde daar niet bij. Ik bedacht me: als ik die vrijheid wil, moet ik zsm een systeem bouwen dat voor mij verkoopt.

Direct begon ik met het testen van alle denkbare passieve funnels. Binnen een half jaar was het al zo ver: ik kon vanaf dat moment consistent rekenen op minimaal €1500 extra winst per maand aan passieve omzet. Inmiddels help ik keer op keer weer andere onderneemsters naar hun passieve succesformule.

Mijn conclusie? Passief is niet niks doen. Het is de mogelijkheid om te verdienen TERWIJL je niks doet.

Het is strategie en marketing – en laat dat nou net mijn expertise zijn. Zodra jij de focus legt op een passief aanbod IN je bedrijf, en dat goed in de markt zet, krijg je de ruimte om je eigen definitie van succes te bepalen: of dat nou meer omzet, vrijheid, ademruimte of rust is.

Wat we gaan doen? Een ECHT goed product maken en dat passief verkopen, met een slim, geautomatiseerd en winstgevend systeem.

This is how we do it

Ontwerp zonder titel | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Productfotos 1920 REVENU 1 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Jij bepaalt waar jij over 6 maanden wil staan, zakelijk en privé

Wat moet je doen om daar te komen?

Nergens vind je een vergelijkbaar traject

Er is geen ander 1:1 traject dat marketing -en sales strategieën op zo’n manier aanbiedt dat je er direct een passief inkomen mee bouwt als dienstverlener. Want… Met alleen het online zetten van een passief aanbod ben je er nog niet. 

Daarom is alles wat we bespreken specifiek toegespitst op het behalen van jouw doel (freedom!), zonder daarbij belangrijke aspecten over het hoofd te zien. Sterker nog: alles wat je leert is marketing en salesstrategie.

Je krijgt dus niet alleen een strategie voor meer sales via IG, of een uitgestippelde route naar 10K passieve omzet. Je krijgt het in dit traject allemaal. En op jouw bedrijf afgestemd, ook. Alle radartjes moeten samenwerken voor succes.

Hierbij zijn meer winst en hogere omzetten vooral een logisch gevolg, in plaats van het eindstation. Wat nog veel meer waard is, is het euforische afscheid van uurtje-factuurtje, en een warm bad van meer vrije tijd, die je kunt besteden hoe jij dat wil.

Extra: meet REVENU Academy

Naast ons persoonlijke en intensieve 1:1 traject, krijg je ook een jaar lang toegang tot de uitgebreide Academy met meer dan 65+ lessen waarin je álles leert over het bouwen van een passief aanbod voor jouw bedrijf.

Hierin neem je in logische fases alle stappen die nodig zijn om meer vrijheid in je bedrijf te bouwen: bedenken, bouwen, automatiseren, marketing, adverteren en opschalen.

En nee, dit is geen leeromgeving waar je alle lessen netjes 1 voor 1 volgt en eindeloos kennis opzuigt. Jij volgt de lessen die je nodig hebt en passen bij de route die jij kiest.

Module 1: welkom
 • Maak kennis met Thessa
 • Hoe haal je het meeste uit de online omgeving?
 • De passieve mindset
 • Je ideale klant kennen
 • IMPACT canvas
 • Positioneren
Module 2: je passieve aanbod uitdenken
 • Low Ticket vs. High Ticket
 • Low Ticket klantreis & funnel + voorbeelden
 • High Ticket klantreis & funnel + voorbeelden
 • Inspiratiehub: 70+ goede ideeën voor passief product (low ticket)
 • Een Low Ticket product kiezen
 • Een High Ticket aanbod bedenken
 • De prijs bepalen
Module 3: bouwen & maken - leadgenerators
 • Leads verzamelen met een gratis weggever
 • Gratis guide of ebook
 • Gratis webinar of masterclass
 • Inschrijfpagina maken
 • Evergreen funnel
 • Gratis mini-training of challenge (coming soon)
 • Salesgesprekken voeren
Module 4: bouwen & maken - je passieve product
 • Template of toolkit (low ticket)
 • Ebook of guide (low ticket)
 • Masterclass of challenge (low ticket)
 • Online training of cursus (low ticket)
 • Online training of cursus (high ticket)
 • 1:1 of groepstraject passief verkopen (high ticket)
 • Evenement of retreat (high ticket)
 • Salespagina maken
 • One Time Offers en Kassakoopjes
 • Inspiratiehub: unieke verkoopmethode
Module 5: automatiseren
 • Betaalsoftware: Plug&Pay
 • Mailsoftware: ActiveCampaign/MailBlue
 • Online leeromgeving: Huddle
 • Webinarsoftware: WebinarGeek
 • Instagram automatiseren: ManyChat
 • Alles koppelen: Zapier
 • DIVI WordPress websitebuilder
 • HurryTimer
Module 6: marketing
 • Jouw visie als fundering
 • Je Instagram profiel optimaliseren
 • Contentstrategie Instagram – Posts & Reels
 • Contentstrategie Instagram – Stories
 • DM strategie (appointment setting)
 • Cialdini en andere overtuigingsprincipes
 • Converterende teksten schrijven
 • Conversion Story: jouw verhaal
 • Blokkades wegnemen
 • Reviews verzamelen
 • Mailfunnel bouwen
Module 7: adverteren op Meta (FB & IG)
 • Advertentiemateriaal maken
 • Businessmanager inrichten
 • Pixel/gegevensset inrichten
 • Doelgroepen instellen
 • Hoe werkt advertentiebeheer?
 • Advertentie instellen
 • Speciale advertenties: caroussels, remarketing, leadformulieren en meer
 • Advertentiestrategie
 • Lanceren en data tracken
 • Teststrategie
 • Advertenties optimaliseren
 • Help, ik krijg een foutmelding!
Module 8: opschalen
 • Inzicht in je cijfers: waar kun je alles vinden?
 • Je cijfers verbeteren: meer resultaat met hetzelfde budget
 • Opschalen als een pro
 • Successen vieren & doelen stellen

In 4 maanden meer rust & vrijheid dankzij een winstgevend passief aanbod in je bedrijf

Samen zetten we een strategisch en winstgevend passief aanbod op voor jouw bedrijf. Na dit traject heb je een vaste instroom van klanten ZONDER jouw tussenkomst. Je bedrijf werkt daardoor voor jou, in plaats van jij voor je bedrijf. Hierdoor kun jij eindelijk genieten van je succes: met meer rust en vrijheid, terwijl je met jouw geautomatiseerde dienst of oplossing meer mensen helpt dan ooit tevoren.

Je leven na 1:1 Full Potential

 • Een marketing die voor je werkt, zonder elke dag online te hoeven
 • Geen stress meer over je omzet en sales, dankzij een winstgevende passieve strategie
 • Voorspelbaar en schaalbaar resultaat: je hebt een systeem waarop je kunt bouwen
 • Geen werk aan herhalende taken dankzij automatiseringen die goed ingesteld staan
 • Lege agenda, wel sales: je bedrijf werkt voor jou in plaats van jij voor je bedrijf
 • Tijd is waardevol: de waarde van jouw 1:1 trajecten kan direct omhoog
 • Doorlopende omzet terwijl je vrij bent, of wanneer je een hotelletje of dagje wellness pakt: jij kan gewoon vrij nemen zonder omzet te verliezen. Dat is echte vrijheid.
Revenu Academy - Passief aanbod

Dit is wat anderen zeggen

REVENU screenshot
IMG 3900 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
IMG 2694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2023 12 14 om 13.18.38 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
IMG 5421 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
IMG 9966 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
IMG 3899 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Hoe veel omzet loop je mis als je deze stappen uit zou stellen?

Het minimale te verwachten extra omzet is €1500* (mits je alle methodes goed uitvoert). Dit is €18.000 extra omzet per jaar.

Wat is de investering?

De investering van 1:1 Full Potential is €1450 per maand (exclusief BTW). Het traject loopt 4 maanden en is daarna maandelijks te verlengen.

Betaal je liever in 1x? Dan is het €5400.*

* Omdat exclusieve tijd zo waardevol is, verhoog ik regelmatig mijn tarieven. Deze investering geldt als je nu instapt.

** Vanwege de persoonlijke aard van dit traject, bied ik niet meer dan 4 plekken. Vol=vol. Wil je weten of er een plekje beschikbaar is? Stuur me een bericht!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Als jij dit punt op de pagina hebt bereikt, weet ik dat je geen genoegen meer neemt met het ondernemers-bestaan zoals je dat nu leidt.

We weten allebei dat er nog meer potentie in je bedrijf zit, en dat het anders kan. Zonder constant maar hard te moeten werken.

Het is tijd voor verandering. Niet later ‘als het goed uitkomt’ of pas over 1 jaar, maar nu. Echt.

Veelgestelde vragen

Waar krijg ik hulp bij?

Alles wat je nodig hebt om van jouw passieve aanbod een succes te maken, waarbij de focus vooral ligt op strategie, marketing en sales.

Alles komt aan bod: van het uitdenken van je ideale passieve aanbod en het bouwen en automatiseren daarvan, tot het inrichten van al je marketing & saleskanalen. Denk hierbij aan je advertenties, salespagina’s, mailfunnels, Instagram-strategie en nog veel meer.

Hoelang duurt het traject?

Dit traject duurt 4 maanden. Hierna is het maandelijks te verlengen. Je houdt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving + community.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Je betaalt dit traject per maand. Betaal je in 1x? Dan krijg je een korting op je investering.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Ik geloof niet dat je meteen succes behaalt als je er helemaal alleen voor staat. En jouw succes is voor mij het belangrijkst.

Dit traject is daarom ook een 1:1 intensief begeleidingstraject. Je krijgt een kick-off, maandelijks 45 met Thessa, en de mogelijkheid om tussendoor online vragen te stellen en feedback te vragen.

Zo weet je zeker dat je de volle passieve omzetpotentie in je bedrijf meteen benut!

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Ik geef je alle tools, strategieën en slimme methodes voor snel, goed resultaat. In maand 4 heb jij al je eerste passieve sales!

Heb ik technische skills of marketingkennis nodig?

Geloof je me als ik zeg: nee? Ondanks dat het natuurlijk helpt, heb je het niet nodig met 1:1 Full Potential. Ik neem je helemaal aan de hand. Ik vertel je precies welke tools je nodig hebt en hoe je ze gebruikt. Met de tutorials uit de REVENU Academy stel je ze daarnaast helemaal goed in.

Ook over de marketing hoef je je geen zorgen te maken. Ik zorg met duidelijke voorbeelden dat je precies weet wat je moet zeggen, en op welk moment. Deze input krijg je niet alleen voor je masterclass, salespagina of ebook, maar ook voor je content, stories, DM’s, salesgesprekken en emailfunnels.

Ik heb nog geen onderneming, kan ik dit traject wel volgen?

Wat tof dat je overweegt om voor jezelf te beginnen! In dat geval is de REVENU Academy beter geschikt voor je. Neem gerust een kijkje!

Ik heb al een passief aanbod, is dit wel wat voor mij?

Als jij op dit moment ontevreden bent over de resultaten die je behaalt met jouw huidige passieve aanbod, is dit traject de plek waar je de nodige kennis en strategieën krijgt om er wel een succes van te maken.

Het is wel belangrijk dat je bereid bent de nodige veranderingen aan te brengen in je marketing of zelfs in je productaanbod. Als je klaar bent om los te laten wat niet werkt, kun je de juiste stappen gaan nemen.

Ik heb nog geen idee wat ik zou kunnen aanbieden als passief aanbod, is dit een probleem?

Dit is juist een heel mooi startpunt. Ik ga je namelijk helpen kiezen en leer je hoe je je aanbod bedenkt. 

Zo breng je direct een passief aanbod op de markt dat aanslaat. Over inspiratie hoef je je geen zorgen te maken, dat geef ik je in overvloed.

Ik heb al eens eerder een traject gevolgd, is dit wel slim?

Super goed dat je durft te investeren in je groei en op die manier de regie neemt over je bedrijf! Dat kan ik alleen maar aanmoedigen.

Er is een enorm aanbod qua kennis beschikbaar. In ieder traject leer je weer iets anders of iets nieuws. Als je voelt dat dit traject bij je past, is het hoe dan ook een verrijking.

En dat niet alleen. Er zijn geen vergelijkbare trajecten beschikbaar op de Nederlandse/Belgische markt. Marketing, sales en strategie, specifiek afgestemd op passief inkomen uit een dienstverlenend bedrijf, is een unieke invalshoek. Dit betekent ook, dat je alles wat je leert direct kunt implementeren, waardoor je al heel snel geniet van die extra vrijheid en rust.

Veel sneller nog, dan in welk ander programma dan ook, waarin je eerst van alles zelf moet tweaken om het zo passief te laten verlopen als jij wil. Dit gaat een geweldige aanvulling zijn.

Ik vind het spannend om geld te investeren, is dit wel de juiste stap?

Dat is heel normaal, want het is ook spannend.

Maar veel enger is dat wat er gebeurt als je niks doet. Blijf je dan je waardevolle tijd nog altijd stoppen in een overvolle agenda incl. niet op te schalen urenplafond, eindeloos scrollen op social media, voor altijd webinars volgen, alles zelf uitzoeken om vervolgens over een jaar te eindigen met een half-passieve funnel die net niet werkt, en een omzet die opdroogt als jij vrij neemt?

Als je nu begint met bouwen, kun je binnen 3 maanden consistent extra winst toevoegen aan je omzet. Veel meer nog dan de investering in dit traject.

Ondernemen is investeren en ondernemen is een vak. Een vak dat je waarschijnlijk niet op school hebt geleerd. En al helemaal niet om dat te doen op zo’n manier dat jij misbaar wordt in jouw bedrijf. Als je van jouw bedrijf een succes wil maken, zal je toch de regie moeten nemen en de sprong durven wagen. Is dat nu, of blijf je het uitstellen?

Full Potential gaat je helpen om jouw passieve aanbod zo in de markt te zetten dat het onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale klant, terwijl jij je bedrijf runt op een manier waarmee jij volop kan genieten.

Ik heb weinig tijd, kan ik dit traject wel volgen?

Dan is Full Potential exact wat je nodig hebt. Je komt natuurlijk niet voor niets tijd tekort, en de behoefte aan vrijheid is daardoor groter dan ooit.

Het rotte hierbij is alleen, dat als je geen stappen zet, het niet zal veranderen. Je zal toch ooit stappen moeten nemen. Zolang je dat niet doet, zal je gestresst blijven en blijf jij afhankelijk van je gewerkte uren, met alle gevolgen van dien.

Dit betekent: niet op vakantie gaan zonder dat je omzet opdroogt, niet uitslapen als je daar behoefte aan hebt, geen 4 daagse weekenden, en geen tijd om in jezelf of je bedrijf te investeren. Hierdoor loop je de nodige groei als ondernemer mis, en dit kost geld en wellicht zelfs uiteindelijk een gedwongen stap terug.

Als jij elke week een dag vrijmaakt om hier aan te werken, hoef je over 3 maanden niet meer te zeggen dat je weinig tijd hebt, en heb je de rust die je verdient.