1:1 Full Potential

Benut je volle omzetpotentie in hét traject voor ondernemers die passiever willen opschalen naar die 10k+ maanden & beyond

Jij staat bekend om jouw aanpakkersmentaliteit, motivatie en drive. En dat was direct ook een valkuil toen je ging ondernemen: soms wil je te snel. En dan zit je binnen no-time vol met 1:1, salescalls en tijdrovende taken.

Terwijl je eigenlijk ging ondernemen voor meer vrijheid. Maar die vrijheid inbouwen gaat niet vanzelf. Je bent er nog niet helemaal.

Je wil eigenlijk wel minder uren draaien. Je wil dat je omzet doorloopt als je vrij bent. Je voelt aan alles dat de potentie oneindig is, maar hoe je alles nou precies zo inricht dat je er passief ook omzet mee verdient…

Beste WordPress Website Builder? DIVI
Je merkt nu onder andere…
 • Je bedrijf nog te afhankelijk is van jouw input. Dat is niet hoe je het nog jaren wil gaan doen. Je gunt jezelf meer rust.
 • Marketing en sales niet per se je vak zijn, en dit begint je groei te belemmeren. Sterker nog: het begint stress te geven.
 • Je wil strategisch en doelgericht aan de slag, en opschalen op basis van een sterke online fundering met geautomatiseerde marketing die omzet genereert zonder dat je aan het werk bent.
 • Dat je niet alles zelf wil hoeven uitzoeken. Daar is je tijd te kostbaar voor. Jij wil direct de winnende passieve formule in jouw bedrijf ontdekken en toepassen.

  Als je dit herkent, ben je aan het juiste adres.

  Productfotos 1920 REVENU | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  I see you

  Dit herken jij

  Jij bent ambitieus. Jouw bedrijf is geen hobby. Jij hebt een duidelijke stip aan de horizon en je settelt niet voor minder.

  Ondernemen is voor jou de uitgelezen kans om je visie en expertise te delen. Te groeien. Je gaat geen uitdaging uit de weg. Maar je grootste drijfveer? Dat was eigenlijk vrijheid….

  Zelf de regie over je leven, je eigen agenda bepalen. Vrij als je dat nodig hebt.

  Je had eigenlijk gedacht dat dat automatischer zou gaan, maar die agenda zit vaker voller dan vol. Vrijheid is ver te zoeken.

  Je bent hier om je vrijheid terug te winnen. En om ALLE passieve omzetpotentie uit je bedrijf te halen.

  Minder werken, meer succes. Dat is precies waarvoor je hier bent.

  Jij wil nu 1x sprinten, daarna maanden genieten van de strategische stappen die je nu zet. Jij wil niet alles zelf uitvogelen, maar direct al weten wát werkt en hoe je alles implementeert. Geen losse strategietjes, versprokkelde focus en chaos meer, jij wilt werken op basis van bewezen duurzame winstgevende strategieën die jou een passief bedrijf geven. Zodat jij die 10k maanden gaat halen, zonder NOG harder te werken dan je al doet.

  Verwacht geen ‘geaai’ of mindsetcoaching. Dit is hands on concreet maatwerk advies dat jou naar je ambitieuze doelen toebrengt. We zetten altijd in op duurzame strategie: een systeem waar je nog jarenlang van gaat genieten.

  Waarom zou je altijd maar hard werken, als het simpelweg niet hoeft?

  Dat is wat je leert in 1:1 full potential.

  Hoe zou het zijn als je meer omzet verdient, zonder meer te werken?

  Stel je eens voor dat…
  • Je je tijd niet meer hoeft in te ruilen voor omzet
  • Je een geautomatiseerd verkoopsysteem hebt, waarmee je omzet voorspelbaar wordt
  • Je meer klanten kunt helpen met een aanbod dat bij hun situatie past
  • Afscheid kunt nemen van je urenplafond en je max. capaciteit: the sky is the limit
  • Je eindelijk meer rust ervaart in je bedrijf, omdat alles geautomatiseerd werkt
  • Efficiënter met je tijd omgaat, en je minder kan werken terwijl je omzet stijgt

  Een succesvolle business draaien betekent niet altijd maar dat je hard moet werken. Je hebt alleen nog niet geleerd hoe je een passief bedrijf kan bouwen en je onderneming online opschaalt. Zonder daarvoor enorm ‘massa’ te draaien met laaggeprijsde kennisproducten, tijdelijke trucjes of ingewikkelde funnels, maar met strategische stappen. Als je nu start, proosten wij in maand 4 op je eerste sales.

  Dit is wat ik doe

  REVENU screenshot
  Scherm­afbeelding 2024 03 07 om 14.05.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 01 29 om 12.18.51 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  REVENU screenshot
  Scherm­afbeelding 2023 12 14 om 13.18.38 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 2694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 02 14 om 19.47.10 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm afbeelding 2024 03 07 om 14.06.13 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  REVENU screenshot
  Revenu Academy - Thessa de Haan

  Ik wil dat jouw vuurtje fikt

  Maar nog veel belangrijker: ik wil dat jouw vuurtje BLIJFT fikken. Dat je een systeem bouwt dat je eindeloos kunt herhalen en dat ervoor zorgt dat je je leven kunt inrichten op JOUW manier. Dat je jezelf niet ‘vastwerkt’ in een bedrijf dat je eigenlijk niet vol kan of wil houden.

  Maak de levensgenieter in jezelf even wakker. Hoe zou je leven eruit zien als je minder zou werken? Wat doe je dan met je vrije tijd?

  • Is het vaker op vakantie?
  • Meer tijd & plezier met je gezin?
  • Uitslapen en doordeweeks van de zon genieten?

  Everything goes. Wat je ervoor nodig hebt is meer vrijheid.

  Dit is het enige traject wat op dit niveau strategische 1:1 begeleiding biedt rondom het bouwen van een winstgevend, en oneindig schaalbaar passief bedrijf, zodat we niet alleen jouw omzetdoelen halen, maar ook je vrijheidsdoelen. Past het bij jouw ambities?

  What if you can have it all?

  Wat als je niet meer constant 1:1 zou werken, of de hele tijd groepstrajecten vult… Wat doe je dan wel?

   

  In 1:1 Full Potential krijg je antwoord op precies die vraag en werken we samen aan een maatwerk marketingstrategie. Het resultaat? Een winstgevende passieve funnel voor jouw bedrijf.

  Ik weet precies waar jouw kansen en uitdagingen liggen. Samen kiezen we het meest lucratieve model voor jouw business en zorgen we zonder tijdelijke trucjes of hacks dat jij zo snel mogelijk de basis legt om op te schalen met een bedrijf waar je écht gelukkig van wordt.

  ❌ Wil je blijven rennen in je eigen ratrace? Stop dan hier met lezen

  ✅ Wil je opschalen en strategisch werken aan een passieve funnel in jouw bedrijf, om zo gestructureerd de volle passieve omzetpotentie van je business te benutten, zonder trucjes of hacks? Ga dan samen met mij aan de slag.

  2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  20220919 140357 e1716022323752 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

  Kirsten kreeg 4(!) nieuwe klanten in 1 week

  Voor haar high ticket aanbod

   

  “Voordat ik Thessa leerde kennen had ik een standaard website en vonden mijn klanten mij meer via-via dan via mijn website. Sinds ik met Thessa aan de slag ben gegaan is mijn vindbaarheid groter en word ik ook veel meer benaderd door klanten: ineens 4 nieuwe klanten in een week!

  Ik merkte dit eigenlijk al na de eerste maand. Om voor het eerst een investering te doen voor mijn bedrijf vond ik wel spannend, omdat ik niet wist wat het mij zou opleveren.

  Nu ik dit intussen weet en heb ervaren voelt investeren op de ontwikkeling van mijn bedrijf helemaal niet meer zo spannend. Het leverde mij niet enkel klanten, maar ook kennis op.

  Daarin voelde ik steeds meer zelfvertrouwen, omdat ook ikzelf strategisch gezien meer geleerd heb en meer begrijp dat je zelf aan de knoppen kunt draaien om verandering te brengen in de huidige situatie.”

  – Kirsten, Kids&COaching

  Jij wil het wiel niet meer zelf uit te vinden. Jij weet hoe hard het kan gaan als je met iemand werkt die het allemaal allang gezien en gedaan heeft.

  ?

  1:1 Full Potential is…

  Meteen actie in de taxi

  Binnen 1 uur ontdek je al wat de best passende, en winstgevende passieve strategie voor jouw bedrijf is. Waarbij ik je ook exact vertel waarom.

  Maatwerk

  Ik heb inmiddels alle mogelijke passieve routes getest en weet wat werkt. Niks is te gek. Jij krijgt van mij maatwerk advies: op welke manier kunnen we voor jou het beste duurzaam en passief resultaat gaan behalen?

  Persoonlijk

  Ik kom echt naast je staan en ben 5 maanden lang jouw partner in crime. Ik weet precies wat er bij je speelt. Samen kiezen we de route die voor jou werkt. Wat jij meebrengt? Positiviteit, motivatie, passie en drive!

  Strategisch & resultaatgericht

  Samen gaan we voor duurzaam resultaat. We willen geen trucjes of hacks, maar een fundering die staat als een huis. Ik zorg ervoor dat je na het traject zelfstandig met je strategie kunt opschalen en doorgroeien.

  Je bedrijf gaat voor JOU werken

  Je passieve verkoopsysteem wordt je beste werknemer. Dit betekent niet langer hard werken, maar slim werken. Ik weet hoe het MAKKELIJK kan. Je hoeft niet altijd 60 uur te werken, als je weet wat je nog wél moet doen. Ik leer je jouw marketing en sales zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat jij na deze sprint kunt ontspannen!

  1:1 Full Potential is voor jou als…

  Je snakt naar meer rust in de toko, en…

  Een vrouwelijke onderneemster bent die haar kennis verkoopt en een omzet van minimaal 55K per jaar draait. Jij wil er jaarlijks minimaal 30k passieve omzet bij, maar wel zonder moeilijk gedoe.

  Bent op zoek naar iemand die betrokken advies geeft en vertelt welke stappen je te zetten hebt. Je zoekt het liever niet allemaal zelf uit. Je hebt al door dat je tijd daarvoor te kostbaar is.

  Je wil gestructureerd en strategisch aan de slag en bent klaar om de mouwen op te stropen. Je bent niet op zoek naar de ‘next big thing’, je wil duurzaam (en goed) resultaat.

  Dit is 1:1 Full Potential

  Dit is niet voor mensen die in 1 week miljonair willen zijn en nooit meer willen werken.

  Dit is ook niet voor ondernemers die hun focus willen verleggen naar Etsy, dropshipping of affiliate waarbij versprokkelde focus, losse commissietjes van €10 en chaos de boventoon voeren.

  Nee.

  1:1 Full Potential is het traject waarbij je jouw maatwerk passieve strategie gaat bouwen en implementeren, IN je huidige bedrijf. En dat gaan we verdomd goed neerzetten. We pakken je online aanbod aan of voegen ‘m toe, werken aan je doelgroep en salesteksten, maar ook aan jouw marketingmiddelen en automatiseringen. We leggen de complete fundering waarmee jij straks zelfstandig die consistente 10-20K maanden haalt. Hoe snel je deze resultaten behaalt, verschilt. Ik houd het graag realistisch en beloof geen gouden bergen.

  Je blijft afhankelijk an jouw eigen commitment en input. Daarom is dit traject uitsluitend voor ondernemers die vol drive en vuur zitten – zij behalen de beste resultaten. En met die ondernemers kan het heel snel gaan.

  In 5 maanden kunnen we veel doen, maar de tijd vliegt. Dit traject is daarom bedoeld om de strategieën te implementeren waarmee jij zelfstandig door kunt schalen naar de 10K-20K per maand. Alles wat je hiervoor nodig hebt leer ik je met als doel om vooral ook ná Full Potential grootse resultaten te behalen. 

  Inhoud

  Het stappenplan: dit is exact wat we gaan doen

  • We leggen de fundering voor jouw passieve bedrijf: de bredere doelgroep, het aanbod, de prijzen en salesbelofte. We richten alles in voor online succes.
  • We onderzoeken met welk type online aanbod we zo veel mogelijk waarde kunnen bieden voor een bredere of alternatieve doelgroep, en werken daarvoor de belofte en titel uit zodat jij ‘m eindelijk kan bouwen
  • We automatiseren je software op zo’n manier dat je er geen omkijken naar hebt en veel tijd vrijmaakt
  • We zorgen dat je dagelijks op autopilot zichtbaar bent bij jouw nieuwe doelgroep, zonder daarbij afhankelijk te zijn van social media posts
  • Er zijn zo veel meer passieve strategieën dan je nu voor mogelijk houdt. Op basis van jouw doelen en wensen kiezen we de meest winstgevende formule, die jou ook de rust geeft die je wenst. Of dat nou massa is, of meer high-end.
  • We finetunen de strategie en duiken in de cijfers als het nog niet gaat zoals jij wil. Zo komen we er achter waar het niet lekker loopt en steviger kan.
  • We schalen op zodra alles staat en je strategie werkt. Je leert precies aan welke knoppen je moet draaien om je strategie nóg winstgevender te maken.
  • We laten geen enkel stukje potentie onbenut: dat betekent ook dat we constant zoeken naar mogelijkheden en kansen. Zo benutten we je volle passieve omzetpotentie.
  •  Stok achter de deur: het is gedaan met uitstellen. We gaan er voor zorgen dat jij nu eindelijk gaat doen wat je al maanden zegt te willen: jouw bedrijf slimmer en passiever inrichten, met een betrouwbare, schaalbare verkoopmethode die eindeloos te herhalen is.

   

   

  Geen Get Rich Quick Schemes

  Maar bewezen marketingstrategieën

  Al mijn methodes zijn gebaseerd op bewezen principes en marketing psychologie. Deze strategieën leveren duurzaam resultaat op, waar en wanneer je ze ook inzet.

  Wat je leert zijn geen trucjes, tijdelijke trends of hacks. Daar geloof ik niet in. Je hebt er uiteindelijk niks aan als de markt weer voor de 100e keer lijkt te veranderen en je pas geleerde trucje niet meer werkt.

  Een passief bedrijf komt, ondanks wat mensen vaak denken, niet zomaar aanwaaien. Passieve omzet is het resultaat van een systeem dat voor jou verkoopt. En een goed systeem is voorspelbaar. Je bouwt ‘m 1x, en geniet er vervolgens elke maand opnieuw van.

  Ik zal je niet vertellen dat je dagelijks 100 DM’s moet sturen. Wat ik je wel vertel is op welke momenten DM’s belangrijk zijn en hoe je zélfs dit stuk kunt automatiseren. Ik vertel je ook hoe je kunt adverteren zonder kosten. Fijn, he?

  Revenu Academy - Passief aanbod
  Revenu Academy - Thessa de Haan

  Waarom moet je Thessa hebben?

  Ik startte mijn ondernemersreis als marketing freelancer, na jarenlang als marketingstrateeg gewerkt te hebben. Maar toen ik mijn eerste vakantie nam en daardoor geen omzet had, voelde ik me rot. Ik besefte me dat dit niet was waarvoor ik was gaan ondernemen. Ik ben aanstekelijk gepassioneerd over ‘vrijheid’, in de breedste zin van het woord. En niet zomaar vrij kunnen nemen, hoorde daar niet bij. Ik bedacht me: als ik die vrijheid wil, moet ik zsm een systeem bouwen dat voor mij verkoopt.

  Direct begon ik met het testen van alle denkbare passieve funnels. Binnen 3 maanden tikte ik steady 8500k passieve omzet aan. Inmiddels help ik keer op keer weer andere onderneemsters naar hun passieve succesformule.

  Mijn conclusie? Passief is niet niks doen. Het is de mogelijkheid om te verdienen TERWIJL je niks doet.

  Het is strategie en marketing – en laat dat nou net mijn expertise zijn. Zodra jij de focus legt op een passief aanbod IN je bedrijf, en dat goed in de markt zet, kun jij eindelijk minder werken, terwijl je meer klanten helpt.

  Dit is wat het inhoudt

  Dit is wat je krijgt in 1:1 Full Potential

  • 1x Kick-off sessie

  We trappen gezamenlijk meteen op een waardevolle manier af tijdens deze kick-off. We bespreken je doelen en ontwikkelen direct een passieve basis voor jouw bedrijf. Hier komt al vaak de winstgevende formule uit voort. Jij kan direct aan de slag met de fundering zodat je ook op korte termijn al verschil merkt.

  • 5x 1:1 Maandelijkse sessie

  We bespreken tijdens deze sessies de actiepunten voor de komende maand en ik leg precies uit hoe je deze het beste kunt gaan uitvoeren.

  • Dagelijks chatsupport via Slack

  Elke dag kun je mij ‘appen’ via Slack, waarin de communicatie van ons traject verloopt. Wil je dat ik met je meedenk of heb je een inhoudelijke vraag? Via deze weg kunnen we snel schakelen.

  • BONUS: 1 jaar toegang tot de online leeromgeving

  Je krijgt een jaar toegang tot de uitgebreide REVENU Academy met meer dan 65 lessen waarin je álles leert over het bouwen van een succesvol passief bedrijf. Je krijgt hier alle methodes en frameworks waarmee je doorschaalt naar 20K omzet per maand. Je krijgt het in de vorm van stappenplannen, voorbeelden, templates en meer, o.a. over masterclasses, salespages, automatiseringen en meer.

  • BONUS: 1 jaar toegang tot de mastermind community

  Je hoort bij de club van ambitieuze levensgenieters, en dus ook mijn community. Daar kun je netwerken met andere gelijkgestemde vrouwen die allemaal toewerken naar een passiever bedrijf.

  • BONUS:  toegang tot de maandelijkse Q&A’s in de groep

  Als deelnemer van 1:1 Full Potential mag je ook altijd aansluiten bij de maandelijkse Q&A’s in de community om daar te sparren.

  1:1 begeleiding is exact wat je krijgt, en meer…

  19 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  • Maatwerk advies tijdens de 1:1 sessies

  Iedere maand bespreken we jouw kansen, knelpunten, actiepunten en vervolgstappen. Zo zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk je doelen behaald. Er is daarnaast ruimte om je vragen te stellen, feedback te ontvangen op jouw marketingmiddelen en ik neem de tijd om zaken aan je uit te leggen. Vervolgens sluiten we iedere sessie altijd af met een duidelijk actieplan en planning.

   20 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
   • Direct dagelijks 1:1 lijntje via Slack

   Voor al je vragen. Zo kunnen we tijdens werkdagen lekker snel schakelen & sales vieren. Onze samenwerking is intensief. Omdat ik maar een paar mensen toelaat in dit traject, weet ik precies waar je staat en wat je nodig hebt. Je mag mij doorlopend vragen stellen en elke maand om feedback vragen.

    Productfotos REVENU Academy 1080 x 1080 px 12 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
    • 1 jaar toegang tot online leeromgeving + community

    Je krijgt een jaar lang toegang tot de REVENU academy: daar vind je al mijn methodes, templates, stappenplannen en tutorials zodat je tussendoor constant goede stappen blijft maken. ALLES zit er in, het is een complete leeromgeving die je zal ondersteunen.

     Dit sturen mijn klanten mij

     IMG 4829 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 5701 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 4902 2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 3900 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 5001 2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 4827 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 5076 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

     Jij bepaalt waar jij over 6 maanden wil staan, zakelijk en privé

     Wat moet je doen om daar te komen?

     Nergens vind je een vergelijkbaar traject

     Er is geen ander 1:1 traject dat marketing -en sales strategieën op zo’n manier aanbiedt dat je er direct een passief inkomen mee bouwt als dienstverlener. Want… Met alleen het online zetten van een passief aanbod ben je er nog niet. 

     Daarom is alles wat we bespreken specifiek toegespitst op het behalen van jouw doel (freedom!), zonder daarbij belangrijke aspecten over het hoofd te zien. Sterker nog: alles wat je leert is marketing en salesstrategie.

     Je krijgt dus niet alleen een strategie voor meer sales via IG, of een uitgestippelde route naar 10K passieve omzet. Je krijgt het in dit traject allemaal. En op jouw bedrijf afgestemd, ook. Alle radartjes moeten samenwerken voor succes.

     Hierbij zijn meer winst en hogere omzetten vooral een logisch gevolg, in plaats van het eindstation. Wat nog veel meer waard is, is het euforische afscheid van uurtje-factuurtje, en een warm bad van meer vrije tijd, die je kunt besteden hoe jij dat wil.

     Extra: meet REVENU Academy

     Naast ons persoonlijke en intensieve 1:1 traject, krijg je ook een jaar lang toegang tot de uitgebreide Academy met meer dan 65+ lessen waarin je álles leert over het bouwen van een passief aanbod voor jouw bedrijf.

     Hierin neem je in logische fases alle stappen die nodig zijn om meer vrijheid in je bedrijf te bouwen: bedenken, bouwen, automatiseren, marketing, adverteren en opschalen.

     En nee, dit is geen leeromgeving waar je alle lessen netjes 1 voor 1 volgt en eindeloos kennis opzuigt. Jij volgt de lessen die je nodig hebt en passen bij de route die jij kiest.

     Module 1: fundering
     • Maak kennis met Thessa
     • Hoe haal je het meeste uit de online omgeving?
     • De passieve mindset
     • Je ideale klant kennen
     • IMPACT canvas
     • Positioneren
     Module 2: je passieve aanbod uitdenken
     • Low Ticket vs. High Ticket
     • Low Ticket klantreis & funnel + voorbeelden
     • High Ticket klantreis & funnel + voorbeelden
     • Inspiratiehub: 70+ goede ideeën voor passief product (low ticket)
     • Een Low Ticket product kiezen
     • Een High Ticket aanbod bedenken
     • Proof of concept lanceren: pilotronde en presale
     • De prijs bepalen
     • De checklist: je hele to-do uitgewerkt
     Module 3: bouwen & maken - leadgenerators
     • Leads verzamelen met een gratis weggever
     • Gratis guide of ebook
     • Gratis webinar of masterclass
     • Inschrijfpagina maken
     • Evergreen funnel
     • Gratis mini-training of challenge (coming soon)
     • Salesgesprekken voeren
     Module 4: bouwen & maken - je passieve product
     • Template of toolkit (low ticket)
     • Ebook of guide (low ticket)
     • Masterclass of challenge (low ticket)
     • Online training of cursus (low ticket)
     • Online training of cursus (high ticket)
     • 1:1 of groepstraject passief verkopen (high ticket)
     • Evenement of retreat (high ticket)
     • Salespagina maken
     • One Time Offers en Kassakoopjes
     • Inspiratiehub: unieke verkoopmethode
     Module 5: automatiseren
     • Betaalsoftware: Plug&Pay
     • Mailsoftware: ActiveCampaign/MailBlue
     • Online leeromgeving: Huddle
     • Webinarsoftware: WebinarGeek
     • Instagram automatiseren: ManyChat
     • Alles koppelen: Zapier
     • DIVI WordPress websitebuilder
     • HurryTimer
     Module 6: marketing
     • Jouw visie als fundering
     • Je Instagram profiel optimaliseren
     • Contentstrategie Instagram – Posts & Reels
     • Contentstrategie Instagram – Stories
     • DM strategie (appointment setting)
     • Cialdini en andere overtuigingsprincipes
     • Converterende teksten schrijven
     • Conversion Story: jouw verhaal
     • Blokkades wegnemen
     • Reviews verzamelen
     • Mailfunnel bouwen
     Module 7: adverteren op Meta (FB & IG)
     • Advertentiemateriaal maken
     • Businessmanager inrichten
     • Pixel/gegevensset inrichten
     • Doelgroepen instellen
     • Hoe werkt advertentiebeheer?
     • Advertentie instellen
     • Speciale advertenties: caroussels, remarketing, leadformulieren en meer
     • Advertentiestrategie
     • Lanceren en data tracken
     • Teststrategie
     • Advertenties optimaliseren
     • Help, ik krijg een foutmelding!
     Module 8: opschalen
     • Inzicht in je cijfers: waar kun je alles vinden?
     • Je cijfers verbeteren: meer resultaat met hetzelfde budget
     • Opschalen als een pro
     • Successen vieren & doelen stellen

     In 5 maanden werk je minder, terwijl je wél opschaalt naar jouw ambitieuze omzetdoelen

     Samen zetten we een strategisch en winstgevend passief aanbod op voor jouw bedrijf. Je bedrijf werkt daardoor voor jou, in plaats van jij voor je bedrijf. Hierdoor kun jij eindelijk genieten van je succes: met meer rust en vrijheid, terwijl je met jouw geautomatiseerde dienst of oplossing meer mensen helpt dan ooit tevoren.

     Je leven na 1:1 Full Potential

     • Consistentere, betere en hogere omzetten
     • Meer impact, meer naamsbekendheid en meer groei
     • In plaats van harder werken, werk je hierna MINDER voor MEER
     • Een marketing die voor je werkt, zonder elke dag online te hoeven
     • Je marketing & sales zijn zo passief ingericht als jij wenst, voor autopilot omzet
     • Praktisch en resultaatgerichte methodes waarmee je zelfstandig verder kan groeien
     • Lege agenda, wel sales: je bedrijf werkt voor jou in plaats van jij voor je bedrijf
     • Tijd is waardevol: de waarde van jouw 1:1 trajecten kan direct omhoog
     • Een gesturctureerd, concreet en duidelijk plan met een eenvoudig uit te voeren strategie die ook duurzaam is: je kan hier jaren mee verder
     Revenu Academy - Passief aanbod

     Dit is wat anderen zeggen

     REVENU screenshot
     IMG 3900 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 2694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     Scherm­afbeelding 2023 12 14 om 13.18.38 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 5421 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 9966 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
     IMG 3899 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

     Hoe veel omzet loop je mis als je deze stappen uit zou stellen? Als jij het wiel nu nog zelf wil gaan uitvinden, trekt een ander elders al de kar.

      

     Wat is de investering?

     De investering van 1:1 Full Potential waarbij we jouw passieve imperium neerzetten is €1100 per maand (exclusief BTW). Het traject loopt 5 maanden.

     Betaal je liever in 1x? Dat is het voordeligst: €5200.*

     * Omdat exclusieve tijd zo waardevol is, verhoog ik regelmatig mijn tarieven. Deze investering geldt als je nu instapt.

     ** Vanwege de persoonlijke aard van dit traject, bied ik niet meer dan 4 plekken. Vol=vol. Wil je weten of er een plekje beschikbaar is? Stuur me een bericht!

     Ben jij klaar voor de volgende stap?

      

     Als jij dit punt op de pagina hebt bereikt, weet ik dat je geen genoegen neemt met het ondernemers-bestaan zoals je dat nu hebt ingericht.

     We weten allebei dat er nog meer potentie in je bedrijf zit, en dat het anders kan. Mét slimme passieve marketingstrategieën. Zonder constant maar hard te moeten werken.

     Het is tijd voor verandering. Niet later ‘als het goed uitkomt’ of pas over 1 jaar, maar nu. Echt.

     Veelgestelde vragen

     Waar krijg ik hulp bij?

     Alles wat je nodig hebt om van jouw passieve aanbod een succes te maken, waarbij de focus vooral ligt op strategie, marketing en sales.

     Alles komt aan bod: van het uitdenken van je ideale passieve aanbod en het bouwen en automatiseren daarvan, tot het inrichten van al je marketing & saleskanalen. Denk hierbij aan je advertenties, salespagina’s, mailfunnels, Instagram-strategie en nog veel meer.

     Hoelang duurt het traject?

     Dit traject duurt 4 maanden. Hierna is het maandelijks te verlengen. Je houdt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving + community.

     Is er een betalingsregeling mogelijk?

     Je betaalt dit traject per maand. Betaal je in 1x? Dan krijg je een korting op je investering.

     Krijg ik persoonlijke begeleiding?

     Ik geloof niet dat je meteen succes behaalt als je er helemaal alleen voor staat. En jouw succes is voor mij het belangrijkst.

     Dit traject is daarom ook een 1:1 intensief begeleidingstraject. Je krijgt een kick-off, maandelijks 45 met Thessa, en de mogelijkheid om tussendoor online vragen te stellen en feedback te vragen.

     Zo weet je zeker dat je de volle passieve omzetpotentie in je bedrijf meteen benut!

     Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

     Ik geef je alle tools, strategieën en slimme methodes voor snel, goed resultaat. In maand 4 heb jij al je eerste passieve sales!

     Heb ik technische skills of marketingkennis nodig?

     Geloof je me als ik zeg: nee? Ondanks dat het natuurlijk helpt, heb je het niet nodig met 1:1 Full Potential. Ik neem je helemaal aan de hand. Ik vertel je precies welke tools je nodig hebt en hoe je ze gebruikt. Met de tutorials uit de REVENU Academy stel je ze daarnaast helemaal goed in.

     Ook over de marketing hoef je je geen zorgen te maken. Ik zorg met duidelijke voorbeelden dat je precies weet wat je moet zeggen, en op welk moment. Deze input krijg je niet alleen voor je masterclass, salespagina of ebook, maar ook voor je content, stories, DM’s, salesgesprekken en emailfunnels.

     Ik heb nog geen onderneming, kan ik dit traject wel volgen?

     Wat tof dat je overweegt om voor jezelf te beginnen! In dat geval is de REVENU Academy beter geschikt voor je. Neem gerust een kijkje!

     Ik heb al een passief aanbod, is dit wel wat voor mij?

     Als jij op dit moment ontevreden bent over de resultaten die je behaalt met jouw huidige passieve aanbod, is dit traject de plek waar je de nodige kennis en strategieën krijgt om er wel een succes van te maken.

     Het is wel belangrijk dat je bereid bent de nodige veranderingen aan te brengen in je marketing of zelfs in je productaanbod. Als je klaar bent om los te laten wat niet werkt, kun je de juiste stappen gaan nemen.

     Ik heb nog geen idee wat ik zou kunnen aanbieden als passief aanbod, is dit een probleem?

     Dit is juist een heel mooi startpunt. Ik ga je namelijk helpen kiezen en leer je hoe je je aanbod bedenkt. 

     Zo breng je direct een passief aanbod op de markt dat aanslaat. Over inspiratie hoef je je geen zorgen te maken, dat geef ik je in overvloed.

     Ik heb al eens eerder een traject gevolgd, is dit wel slim?

     Super goed dat je durft te investeren in je groei en op die manier de regie neemt over je bedrijf! Dat kan ik alleen maar aanmoedigen.

     Er is een enorm aanbod qua kennis beschikbaar. In ieder traject leer je weer iets anders of iets nieuws. Als je voelt dat dit traject bij je past, is het hoe dan ook een verrijking.

     En dat niet alleen. Er zijn geen vergelijkbare trajecten beschikbaar op de Nederlandse/Belgische markt. Marketing, sales en strategie, specifiek afgestemd op passief inkomen uit een dienstverlenend bedrijf, is een unieke invalshoek. Dit betekent ook, dat je alles wat je leert direct kunt implementeren, waardoor je al heel snel geniet van die extra vrijheid en rust.

     Veel sneller nog, dan in welk ander programma dan ook, waarin je eerst van alles zelf moet tweaken om het zo passief te laten verlopen als jij wil. Dit gaat een geweldige aanvulling zijn.

     Ik vind het spannend om geld te investeren, is dit wel de juiste stap?

     Dat is heel normaal, want het is ook spannend.

     Maar veel enger is dat wat er gebeurt als je niks doet. Blijf je dan je waardevolle tijd nog altijd stoppen in een overvolle agenda incl. niet op te schalen urenplafond, eindeloos scrollen op social media, voor altijd webinars volgen, alles zelf uitzoeken om vervolgens over een jaar te eindigen met een half-passieve funnel die net niet werkt, en een omzet die opdroogt als jij vrij neemt?

     Als je nu begint met bouwen, kun je binnen 3 maanden consistent extra winst toevoegen aan je omzet. Veel meer nog dan de investering in dit traject.

     Ondernemen is investeren en ondernemen is een vak. Een vak dat je waarschijnlijk niet op school hebt geleerd. En al helemaal niet om dat te doen op zo’n manier dat jij misbaar wordt in jouw bedrijf. Als je van jouw bedrijf een succes wil maken, zal je toch de regie moeten nemen en de sprong durven wagen. Is dat nu, of blijf je het uitstellen?

     Full Potential gaat je helpen om jouw passieve aanbod zo in de markt te zetten dat het onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale klant, terwijl jij je bedrijf runt op een manier waarmee jij volop kan genieten.

     Ik heb weinig tijd, kan ik dit traject wel volgen?

     Dan is Full Potential exact wat je nodig hebt. Je komt natuurlijk niet voor niets tijd tekort, en de behoefte aan vrijheid is daardoor groter dan ooit.

     Het rotte hierbij is alleen, dat als je geen stappen zet, het niet zal veranderen. Je zal toch ooit stappen moeten nemen. Zolang je dat niet doet, zal je gestresst blijven en blijf jij afhankelijk van je gewerkte uren, met alle gevolgen van dien.

     Dit betekent: niet op vakantie gaan zonder dat je omzet opdroogt, niet uitslapen als je daar behoefte aan hebt, geen 4 daagse weekenden, en geen tijd om in jezelf of je bedrijf te investeren. Hierdoor loop je de nodige groei als ondernemer mis, en dit kost geld en wellicht zelfs uiteindelijk een gedwongen stap terug.

     Als jij elke week een dag vrijmaakt om hier aan te werken, hoef je over 3 maanden niet meer te zeggen dat je weinig tijd hebt, en heb je de rust die je verdient.