Social Media Posts Inplannen? Social Pilot Review!
14 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Schrijf je in voor…

Gegeven door
Thessa de Haan

Gratis IMPACT training 🥂

 

Incl. handige tool!

Leer het framework waarmee je jouw doelgroep zo goed in kaart brengt dat het uitdenken van jouw aanbod én het formuleren van je salesteksten en content peanuts wordt!

Krijg direct toegang tot de training waarmee je 1 belangrijke shift maakt: van geen idee hebben wat je moet bieden en wat je moet zeggen, naar overzicht en duidelijkheid

Voor onderneemsters die meer IMPACT willen maken met hun kennis, bij de klanten die ze helpen met hun (toekomstige) online aanbod.

Productfotos 1920 REVENU 1080 x 1350 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Ik ben Thessa de haan, passief marketing strateeg en professioneel levensgenieter. ik heb Al meer dan 50+ vrouwen geholpen naar hun online succes zonder daarvoor ooit vroeg op te hoeven (voor 10:00 knuffel ik nog uitgebreid met vriend erik, kat Maui of mn kop thee) and I love it.

Ik weet precies wat je nodig hebt

Jij hebt stappenplan nodig waarbij je direct weet wat je moet doen, zonder dat het onmogelijk voelt.

 

Jouw bedrijf is jouw feestje. Maar een feestje is niet compleet in je eentje. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben hier om je te helpen de slingers op te hangen. Ik weet als marketeer met een oneindige passie voor vrijheid en online strategie inmiddels PRECIES welke slimme methodes, tools en strategieën werken en welke jij kan gaan toepassen op jouw bedrijf.

Het hoeft niet moeizaam, ingewikkeld of tijdrovend te zijn als je weet wat je moet doen. Je kan het wiel zelf gaan proberen uit te vinden, maar weet je hoe snel het kan gaan als je daar iemand bij zet die de stappen al gezet heeft? Na deze training kun je direct starten met het in kaart brengen van jouw doelgroep, zodat je voor hen een passend aanbod kunt gaan formuleren!

22 1 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners