Social Media Posts Inplannen? Social Pilot Review!
14 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Welcome to….

Gegeven door
Thessa de Haan

PASSIVE

PARADISE 🥂

 

De training voor jouw schaalbare online succesverhaal

Leer het framework waarmee je straks dagelijks een online aanbod (zoals een digitaal product of online cursus) passief verkoopt met jouw bedrijf.

Krijg direct toegang tot de training waarmee je 1 belangrijke shift maakt: van 1:1 werken, naar jouw ultieme vrijheidspaleis en salesmachine.

Voor onderneemsters die kennis, diensten of transformaties verkopen en meer vrijheid in hun bedrijf willen, dankzij een passieve omzetstroom.

 

 

 

Het is 09:31 ’s ochtends. Je krijgt een mail:

Plug&Pay “Nieuwe order: #881638”

Weer €197 erbij. Je hebt je laptop nog niet eens opengeklapt. Je zat nog lekker aan je cappucino te sippen, je hebt net de kids uitgezwaaid.

Terwijl je dat deed verdiende je al omzet. Hoe dan?
Jij hebt een winstgevend online aanbod dat je passief verkoopt.

Productfotos 1920 REVENU 1080 x 1350 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Ik ben Thessa de haan, passief marketing strateeg en professioneel levensgenieter. ik heb Al meer dan 50+ vrouwen geholpen naar hun online succes zonder daarvoor ooit vroeg op te hoeven (voor 10:00 knuffel ik nog uitgebreid met vriend erik, kat Maui of mn kop thee) and I love it.

29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Stel je eens voor hoe dit zou voelen…

Je verdient omzet terwijl je reist, met je kids knuffelt of met vriendinnen uit eten bent.

Ik vergeet nooit meer de eerste keer dat ik een online aanbod lanceerde. Ik was ZZP marketeer en baalde als een stekker als ik vrij nam en mijn omzet opdroogde. Daar ontstond het idee om mijn kennis op een andere manier in te zetten… Ik zou iets bouwen dat me omzet zou opleveren, zelfs terwijl ik op vakantie was. Binnen no-time stond het live.

En jahoor: er kwam in maand 1 alleen al €1500 EXTRA binnen. Ik kon niet geloven hoe easy het was. Binnen 6 maanden zat ik op €30k winst en kon ik 1:1 afschalen. En dat deed ik allemaal met een nieuw bedrijf (toen met 400 volgers!). Inmiddels verdien ik €45 tot €1500 per dag door klanten te helpen met slimme online strategieën via materiaal dat al klaarstaat, zodat ik tegelijkertijd mijn leven kan leiden op mijn voorwaarden, met ruimte om te doen waar ik zin in heb. WINWIN!

The best part? De marketingmethodes die ik inzet om dagelijks passief te verkopen (ipv ‘af en toe’), ga ik jou leren. 

 

Blijf lezen als je de manier waarop je omzet verdient wil veranderen

"

Hoe ga je van vastzitten aan 1:1 naar passieve omzet met je bedrijf?

//01

DE BEWEZEN ROUTE NAAR EEN WINSTGEVEND IDEE

 

Je leert mijn methode waarmee je je ideale klant zo goed in kaart brengt dat je een aanbod uitwerkt dat 100% aansluit op hun verlangens, wensen en behoeftes.

//02

KEUZES + FUNDERING = JOUW FRAMEWORK

 

Ontdek op welke manier jij jouw klanten het beste kan bedienen met een online aanbod, terwijl jij met nóg meer vrijheid en passie kunt werken (en genieten tegelijk).

//03

PROMOTEN OP AUTOPILOT = VRIJHEID

 

Dit is het proces waarbij je nooit meer hoeft te verkopen via je Instagram, maar wél steeds betaalbevestigingen ontvangt terwijl je guilt-free Netflixt.

Ik weet precies wat je nodig hebt

Jij hebt stappenplan nodig waarbij je direct weet wat je moet doen, zonder dat het onmogelijk voelt.

 

Jouw bedrijf is jouw feestje. Maar een feestje is niet compleet in je eentje. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben hier om je te helpen de slingers op te hangen. Ik weet als marketeer met een oneindige passie voor vrijheid en online strategie inmiddels PRECIES welke slimme methodes, tools en strategieën werken en welke jij kan gaan toepassen op jouw bedrijf.

Het hoeft niet moeizaam, ingewikkeld of tijdrovend te zijn als je weet wat je moet doen. Je kan het wiel zelf gaan proberen uit te vinden, maar weet je hoe snel het kan gaan als je daar iemand bij zet die de stappen al gezet heeft? Na deze training kun je de to-do’s zo afvinken, en proost je al snel op je eerste sale!

22 1 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
10 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Klinkt dit alsof ik het over jou heb?

  • Je bent klaar voor meer rust, ademruimte en vrijheid IN JE LEVEN ÉN BEDRIJF
  • JE WIL MEER MENSEN HELPEN MET JE KENNIS, ZONDER JEZELF VOORBIJ TE RENNEN
  • JE WIL EEN STAPPENPLAN VOOR JOUW ONLINE AANBOD, ZODAT JIJ STRAKS MEER KAN GENIETEN
  • JE WIL WETEN HOE JE JE ONLINE CURSUS OF DIGITALE PRODUCT DOORLOPEND VERKOOPT IPV AF EN TOE
Productfotos 1920 REVENU 1080 x 1350 px 1 1 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Volg de training en…

Leer hoe je je kennis succesvol online verkoopt

1x sprinten, daarna genieten. Future you gaat je dankbaar zijn.

 

De boomers hadden ongelijk: je leven is niet pas zinvol als er keihard gewerkt wordt. En alle guru’s die roepen dat je slapend rijk wordt als je gewoon steeds goede content post, liegen.

Jij bepaalt hoe je kostbare tijd besteedt en hoe je je geld verdient. Gelukkig kan er anno 2024 online heel veel. Als je maar beslist.

Er zijn zo veel klanten die jou nog niet kennen, maar je wel nodig hebben. Je hoeft ze alleen maar te bereiken met een no-brainer aanbod. Dat is wat we gaan doen.

Je hebt 100% wel eens gedacht…

 

Waar begin ik? Hoe zorg ik dat ik hierdoor niet juist nog MEER werk? Hoe verkoop ik het en hoe kom ik aan klanten?

Hier is je antwoord

Je hoeft geen marketeer of supertechnische mastermind te zijn om een online aanbod te lanceren, te verkopen én winstgevend te maken. In deze training leer ik je de 3 stappen om tot een goed idee te komen en om te zetten tot een online aanbod dat je hierna moeiteloos promoot, zelfs als je 0 volgers hebt. Dit is jouw route naar freedom!

Dit is je kans

Deze training is nu tijdelijk gratis

Productfotos REVENU Academy 1 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

PASSIVE PARADISE

voor freedom-driven vrouwelijke onderneemsters

Ik leer je o.a. dit:

//01

DE BEWEZEN ROUTE NAAR EEN WINSTGEVEND IDEE

Wat maak je uberhaupt?

Je leert mijn methode waarmee je je ideale klant zo goed in kaart brengt dat je een aanbod uitwerkt dat 100% aansluit op hun verlangens, wensen en behoeftes.

//02

KEUZES + FUNDERING = JOUW FRAMEWORK

Hoe bouw je alles?

Wat maakt nou het ene aanbod succesvol en het andere niet? Waarom werkt iets wel of niet? Je leert het verschil te zien en zelf toe te passen!

//03

PROMOTEN OP AUTOPILOT = VRIJHEID

YES, weer eentje! €€€

Leer de methode waarmee ik zelfs toen ik nog maar 100 volgers had, wél elke dag online verkocht, zodat jij dit straks ook kunt met jouw aanbod!

Schrijf je in voor de training en leer in 3 stappen jouw winstgevende online aanbod uit te denken, te testen én te verkopen

Toen ik met REVENU al in ’t eerste kwartaal 25+ vrouwen kon verwelkomen die deze methodes wilden leren, wist ik dat deze kennis hard nodig is

 

Online omzet verdienen is marketing. En ondanks dat ik mijn strepen al ruimschoots verdiend had, kon ik nog steeds niet geloven hoe soepel en fijn het allemaal ging. Hoezo had ik nooit eerder bedacht om mijn kennis online te verkopen?

Sinds ik mijn kennis niet meer alleen 1:1 aanbied (sterker nog, dat doe ik heel beperkt), brak ik pas echt door. Mijn online zichtbaarheid zorgde er niet alleen voor dat mijn allereerste bedrijf flink groeide, maar mijn tweede -from scratch- ook.

Hoe je dit doet is verrassend simpel als je weet hoe het moet. Het zijn geen trucjes of hacks, het is 1 slim model met daarin 2 lucratieve routes. Alles is gebaseerd op strategie. Met dit framework ga je van 10 leuke idee naar 1 winstgevend plan en €1500-€10k+ extra omzet per maand.

    Social Media Posts Inplannen? Social Pilot Review!