TIJDELIJKE KORTING actief! Lees verder voor meer info

THE LAZY LAUNCH

Planner + Werkboek

Het handigste werkboek van Nederland en België waarmee je binnen 6 weken jouw passieve digitale product lanceert, de LAZY way!

Productfotos REVENU Academy 4 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

De LAZY LAUNCH methode helpt je op weg

Met de stappen naar dit soort resultaten

Scherm­afbeelding 2024 03 07 om 14.05.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 02 05 om 12.02.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm afbeelding 2024 03 07 om 14.06.13 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 01 29 om 12.18.51 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
REVENU screenshot
REVENU screenshot

Is this you?

Ik wil niet langer altijd maar ‘iedere opdracht’ moeten aannemen omdat het niet anders kan

Ik ben te veel energie kwijt aan stressen over de sales en maak me vaak druk over dingen zoals of er volgend kwartaal wel omzet binnenkomt

Ik weet wel dat een steady, passieve verkoop van een digitaal product me heel veel rust zou kunnen geven, maar het idee ervan geeft me nu vooral ook nog stress. Het voelt al snel overweldigend.

Ik heb wel ideeën over een online cursus of digitaal product maar voor ik het weet ben ik weer druk en verdwijnt alles weer op de plank en gebeurt er niks.

Ik ben bang voor altijd in deze ratrace vast te blijven zitten en wil ontdekken hoe het ook anders kan

Ik wil er wel mee beginnen, maar ik heb eigenlijk geen idee waar ik moet beginnen, dus stel ik het uit

Ik ben nu nog te veel energie aan het verspillen aan non-stop DM gesprekken, salescalls en andere pushy strategieën waarvoor ik heel hard rent, met weinig resultaat

Ik droom regelmatig over het gevoel van orders binnen zien komen en nieuwe klanten verwelkomen zonder daar elke dag voor online te hoeven

Stressvrij bouwen aan een passief aanbod in je bedrijf, zonder dat het voelt als een onoverzichtelijke berg werk klinkt heerlijk

Ik wil het liefst concreet en hands-on aan de slag met een stappenplan dat helemaal gemaakt is voor het bouwen en lanceren van een passief aanbod, zodat ik eindelijk kan genieten van meer tijd en ademruimte

Dan is de Lanceerplanner PRECIES wat je nodig hebt.

Geen zorgen:

YOU ARE NOT ALONE

Je weet dat jij het verschil kunt maken in jouw bedrijf

Je bent niet voor niets gaan ondernemen voor meer vrijheid. Jij bent alleen ook de enige die dat kan waarborgen.

En op dit moment ben je vooral te veel aan het rennen en zie je soms door de bomen het bos niet meer in het oerwoud dat marketing heet. En… Start dan maar eens met het bouwen aan een digitaal product of passief aanbod.

No way Jose.

Het is vaak lastig in te schatten hoe veel tijd het bouwen kost en wat daarbij komt kijken, welke fases er doorlopen moeten worden en welke stappen er gezet moeten worden. Hierdoor worden er te veel geweldige plannen nooit uitgevoerd. Zonde.

Want in plaats van dat je het zoveelste gratis ebook op de markt brengt waar met moeite 1 klant uit komt, kun je die tijd ook stoppen in het bouwen van een laaggeprijsd digitaal product. Direct klanten + naamsbekendheid brengt je zo veel verder. Je moet alleen wel weten hoe.

Met deze planner + werkboek lanceer jij in een handomdraai stressvrij jouw passieve aanbod, zonder dat het voelt als een enorme onoverzichtelijke berg werk. Met de exacte stappen en fases uit deze planner heb ik ál mijn digitale producten gelanceerd – die stuk voor stuk meer dan €1500 extra winst per maand binnenbrengen. En jij kunt dat straks ook.

Dus – weg met dat ebook en in met dat digitale product!

Als je de stappen volgt, dan is dit over 6 weken het resultaat

 

✓ Werk je alleen nog wanneer jij dat wil, omdat je doorlopend passief omzet verdient

✓ Zijn de stappen die eerst overweldigend voelden, veranderd naar behapbare taken

✓ Zie je niet langer de meest belangrijke zaken over het hoofd die het succes van een passief product maken of breken

✓ Lanceer jij IEDER online aanbod the LAZY way en heb je binnen no-time je eerste sales binnen

Dit kun je verwachten met een passief aanbod

REVENU screenshot
REVENU screenshot
Scherm­afbeelding 2024 01 29 om 12.18.51 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
REVENU screenshot
Scherm afbeelding 2024 03 07 om 14.06.13 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 03 07 om 14.05.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 01 29 om 12.19.08 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
Scherm­afbeelding 2024 02 05 om 12.02.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Passief verdienen betekent niet niks doen.

Passief is de mogelijkheid om te verdienen TERWIJL je niks doet.

Voor slechts €97 €25 ontvang je…

Canva Templates

Het werkboek en de planner ontvang je zowel in printbare vorm als in een Canva template. Zo kun je live alles bijhouden en invullen. Perfect voor als je niet wil printen, maar wel alles bij wil houden en liever typt.

Lanceerplanner

Het bouwen van een passief aanbod gaat in verschillende fases. Hier is het belangrijk dat je focus houdt en reflecteert. Met deze planner houd je alles bij. Print hem uit en werk met focus naar je ambitieuze doelen toe.

Werkboek met invultemplates

Aan de hand van concrete invultemplates ontdek je binnen no-time wat die bouwstenen voor je passieve product nu precies zijn. Voor alle (nu nog) onduidelijke en overweldigende stappen in dit proces heb je hiermee direct overzicht!

De tijdelijke aanbieding loopt nog
7 1 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

Het stappenplan dat je zocht:

Van overweldigd ‘door de bomen het bos niet meer zien’ naar een duidelijk plan van aanpak bij het bouwen van je passieve aanbod.

 

✅ Bepaal aan de hand van handige checklists en invultemplates jouw persoonlijke plan van aanpak, zonder blindelings alles maar tegelijk te doen om vervolgens net niks te doen. Het bouwen van je aanbod wordt behapbaar en concreet.

✅ Hak knopen door en ga eindelijk aan de slag met je toffe idee. Je kunt de deadlines direct in je agenda zetten, de tijdlijn is al voor je uitgestippeld.

✅ Zet de stappen die voor jouw passieve aanbod het verschil maken: geen overwhelming ‘alles-tegelijk-doen’, maar gericht en strategisch toewerken naar jouw doelen in de juiste volgorde.

Dat alles bij jou direct in je inbox geleverd in de vorm van Canva templates en handige PDF printables. Op dit moment nog voor de belachelijk lage investering van 25,- euro.

 

Revenu Academy - Thessa de Haan

Waarom moet je Thessa hebben?

Ik startte mijn ondernemersreis als marketing freelancer, na jarenlang als marketingstrateeg gewerkt te hebben. Maar toen ik mijn eerste vakantie nam en daardoor geen omzet had, voelde ik me rot. Ik besefte me dat dit niet was waarvoor ik was gaan ondernemen. Ik ben aanstekelijk gepassioneerd over ‘vrijheid’, in de breedste zin van het woord. En niet zomaar vrij kunnen nemen, hoorde daar niet bij. Ik bedacht me: als ik die vrijheid wil, moet ik zsm een systeem bouwen dat voor mij verkoopt.

Direct begon ik met het testen van alle denkbare passieve funnels. Binnen een half jaar was het al zo ver: ik kon vanaf dat moment consistent rekenen op minimaal €1500 extra winst per maand aan passieve omzet. Inmiddels help ik keer op keer weer andere onderneemsters naar hun passieve succesformule.

Mijn conclusie? Passief is niet niks doen. Het is de mogelijkheid om te verdienen TERWIJL je niks doet.

Het is strategie en marketing – en laat dat nou net mijn expertise zijn. Zodra jij de focus legt op een passief aanbod IN je bedrijf, en dat goed in de markt zet, krijg je de ruimte om je eigen definitie van succes te bepalen: of dat nou meer omzet, vrijheid, ademruimte of rust is.

Wat we gaan doen? Een ECHT goed product maken en dat passief verkopen, met een slim, geautomatiseerd en winstgevend systeem.

Je leven met een passief aanbod in je bedrijf

  • Een marketing die voor je werkt, zonder elke dag online te hoeven
  • Geen stress meer over je omzet en sales, dankzij een winstgevende passieve strategie
  • Voorspelbaar en schaalbaar resultaat: je hebt een systeem waarop je kunt bouwen
  • Geen werk aan herhalende taken dankzij automatiseringen die goed ingesteld staan
  • Lege agenda, wel sales: je bedrijf werkt voor jou in plaats van jij voor je bedrijf
  • Tijd is waardevol: jij hoeft geen kostbare tijd meer te verspillen aan ‘zelf uitzoeken’
  • Doorlopende omzet terwijl je vrij bent, of wanneer je een hotelletje of dagje wellness pakt: jij kan gewoon vrij nemen zonder omzet te verliezen. Dat is echte vrijheid.
Revenu Academy - Passief aanbod

Ben jij klaar om te vlammen? Get that LAZY LAUNCH!

En start vandaag nog met bouwen.

Ontdek jouw definitie van succes: een mailbox die dagelijks volstroomt met klanten voor jouw passieve digitale product, cursus, training of traject. Een leven waarbij je niet meer stresst over sales, nieuwe opdrachten of een overvolle agenda. Met de LAZY LAUNCH lanceerplanner + werkboek leer je je passieve aanbod bouwen op jouw manier, en ontdek je de stappen die jij te zetten hebt voor consistent en doorlopend orders in je mailbox van de ene na de andere droomklant.

Veelgestelde vragen

Is dit iets voor mij?

Ben jij gaan ondernemen voor meer vrijheid en controle over je eigen agenda? Dan is de kans groot dat je hunkert naar een passiever verdienmodel: 1x iets bouwen, om er vervolgens doorlopend continu van te genieten.

Met een passief verdienmodel hoef je niet langer elke dag te pushen, met je gezicht online of nieuwe posts op Instagram te zetten. Je zichtbaarheid automatiseer je met advertenties. Hierdoor komen er dagelijks klanten binnen en ben je niet langer afhankelijk van je eigen input.

Daarnaast hoeft het bouwen van een passief aanbod niet overweldigend of moeilijk te zijn: je moet simpelweg weten welke stappen je in welke volgorde moet zetten om tot iets unieks en moois te komen.

 

Ik verkoop geen digitaal product, cursus of traject

Deze Lanceerplanner is specifiek ontwikkeld voor het verkopen van kennis. Als je een product verkoopt zijn de stappen die ik je leer minder van toepassing voor jou.

 

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Met een digitaal product kun je rekenen op zo’n 7 weken, en met een groter traject of cursus kun je rekenen op 13 weken. Alle fases die tijdens deze weken aan bod komen zijn beschreven in de planner!

 

Ik heb nog geen onderneming, kan ik de lanceerplanner wel gebruiken?

Wat tof dat je overweegt om voor jezelf te beginnen! De planner is het perfecte startpunt voor ondernemers die net beginnen of nog moeten starten (ik wou dat ik die kans had gehad toen ik net begonnen was ;)). Door deze stappen te volgen, voorkom je veel grote valkuilen of tijdverspilling met eindeloos zelf proberen.

Zo lang je geld wil kunnen verdienen met je kennis en je wil ondernemen op een manier die jou vooral vrijheid en rust geeft (en natuurlijk een hele lekkere winst, die zelfs doorloopt als jij vrijneemt), en je zit nog onder de €5000 omzet per maand, dan pas je helemaal in het plaatje!

 

Ik heb nog geen idee wat ik zou kunnen aanbieden als passief aanbod, is dit een probleem?

In de lanceerplanner + werkboek ga je aan de slag met in kaart brengen van je ideale klant en de grootste pijnpunten en verlangens. Ik durf te wedden dat je met deze input genoeg ideeën krijgt om een toffe oplossing voor te bedenken! Daarnaast leer je methodes om ook het beste passieve product te kiezen met input van je ideale klanten. Zo kun je eindelijk knopen doorhakken!

 

Wanneer krijg ik toegang?

Je krijgt meteen na je aankoop toegang tot de planner + werkboek. Deze krijg je toegestuurd per mail in PDF en als Canva template. Je kan dus direct verder! Wil je graag schrijven? Dan is het handig om met de PDFjes langs je lokale copyshop te gaan en de bestanden daar te laten printen. De PDF’jes zijn speciaal zo gemaakt om ook geprint te kunnen worden.

 

Ik heb weinig tijd, is dit wel slim?

Dan is REVENU Academy exact wat je nodig hebt. Je komt natuurlijk niet voor niets tijd tekort, en de behoefte aan vrijheid is daardoor groter dan ooit.

Door volgens dit gefaseerde stappen te werken, bespaar je veel tijd. Natuurlijk zul je tijd moeten investeren om te bouwen en de stappen te nemen. Voor de uitvoering raad ik ongeveer 4u gemiddeld per week vrij te maken, maar alles hangt af van hoe groots jij je passieve aanbod wil maken. Je kunt altijd klein beginnen als je nog weinig tijd hebt.

 

Krijg ik hier ook persoonlijke begeleiding bij?

Nee, er is geen persoonlijke begeleiding inbegrepen. Voor praktische vragen kan je uiteraard wel altijd bij mij terecht! Heb je behoefte aan maandelijkse Q&A’s met mij? Kijk dan eens bij de REVENU Academy. Daar krijg je elke maand de kans om live vragen te stellen.

 

Revenu Academy - Thessa de Haan

Ik wil dat jouw vuurtje fikt

Maar nog veel belangrijker: ik wil dat jouw vuurtje BLIJFT fikken. Dat je een systeem bouwt dat je eindeloos kunt herhalen en dat ervoor zorgt dat je je leven kunt inrichten op JOUW manier.

Maak de levensgenieter in jezelf even wakker. Hoe zou je leven eruit zien als alles kan en mag? Wat doe je dan met je vrije tijd?

  • Is het vaker op vakantie?
  • Meer tijd & plezier met je gezin?
  • Uitslapen en doordeweeks van de zon genieten?

Everything goes. Wat je ervoor nodig hebt is vrijheid.

Met slimme strategieën en tools, specifiek voor het opbouwen van passieve inkomstenstromen in dienstverlenende bedrijven, zorg ik ervoor dat je de rust en ruimte ervaart om vaker te doen wat JOU het meest gelukkig maakt. Oftewel: om jouw definitie van succes waar te maken.

Hierbij beloof ik je geen Etsy, affiliate of dropshipping. Ik bied gemakkelijk te implementeren en complete routes naar een winstgevend passief aanbod (zoals digitale producten of online trajecten) in jouw bedrijf.

Revenu Academy - Passief aanbod

Start nu en krijg direct toegang tot…

 

✓ De lanceerplanner met wekelijkse en maandelijkse reflectie

✓ Het werkboek met praktische checklists, templates en voorbeelden waarmee je in iedere fase de juiste stappen zet

✓ De tijdlijn naar passief online succes – waarmee je eindelijk in actie komt en je inspiratie omzet in iets tastbaars

Je ontvangt ‘m meteen in je inbox.