Bouw je freedom business met een passief aanbod in je bedrijf

Met REVENU Academy

Je bent een ambitieuze vrouwelijke onderneemster, met passie en drive. Je bent goed in je vak. Jij weet dat vrijheid belangrijk voor je is. Daarom weet je ook goed wat je niet wil:

Non-stop zoeken naar klanten, altijd maar hard werken, constant stress over sales en je omzet, en altijd weer hetzelfde verhaaltje vertellen, aan iedere klant opnieuw…

En heel eerlijk… Dat is wel hoe het nu gaat. Je merkt nu dat:

 • Je regelmatig fantaseert over een omzet die gewoon doorloopt waarvoor je echt wel een paar uurtjes per week wil zitten, maar waarbij je ook de tijd en ruimte hebt om te doen wat je wil
 • Dit nog niet de manier is waarop je zou willen ondernemen. Je bent op zoek naar DE manier waarop het eindelijk WEL werkt, en waarmee je makkelijker meer verdient en die vrijheid voor jezelf kunt inbouwen. Je wil de Mollie-meldingen binnen zien komen zonder dat je aan het werk bent
 • Je behoefte hebt aan bewezen stappenplannen en strategieën voor een passief aanbod in je bedrijf waarmee je geautomatiseerd consistent omzet binnenhaalt, waardoor jij meer ademruimte krijgt en vaker kunt doen waar je gelukkig van wordt

Als je jezelf herkent, is REVENU Academy voor jou.

Deze is voor jou

Je bent gaan ondernemen om meer te verdienen en baas te zijn over je eigen agenda. Lang leve de vrijheid, toch!? Maar als je heel eerlijk bent…

 • Ben je eigenlijk niet zo happy met de manier waarop het nu gaat, en is er geen écht concreet plan om eruit te komen
 • Mis je de vrijheid die je dacht dat het ondernemen je zou brengen. Je hebt eigenlijk vooral veel stress en kan steeds vaker ook niet meer goed genieten van de vrije uurtjes
 • Gaat het vinden en binnenhalen van klanten moeizaam. Je bent het eindeloze getrek en gepush zat en wil niet langer afhankelijk zijn van salescalls waarbij het steeds weer spannend is of iemand ‘ja’ zegt
 • Droom je van middagjes op het terras terwijl je omzet doorloopt, maar zou je niet weten hoe je dat moet aanpakken
 • Weet je dat je een online product of cursus wil aanbieden. Je hebt wel ideeën, maar waar begin je? En hoe verkoop je zo’n aanbod? Hoe zorg je dat het niet flopt?

 

Je bedrijf is nu nog te afhankelijk van jouw input.

Wordt de hoeveelheid klanten die je hebt nog bepaald door hoe vaak je op je socials actief bent? Dan weet je: de sales zijn geen zekerheidje.

Je weet dat marketing en sales skills nodig zijn om te slagen, maar dat is niet per se je vak…

En dat maakt het behalen van goeie resultaten soms behoorlijk lastig. Het belemmert je groei, en het is ook nog eens heel veel werk om alles zelf uit te zoeken.

Het kost teveel tijd en de resultaten vallen tegen (slapeloze nachten included). Echt genieten van je ondernemersreis doe je zo niet. Je zoekt houvast.

Aan de moeite die je erin stopt, ligt het niet. Je plannen zijn super, en je kunt je klanten onwijs goed helpen. Je had verwacht dat dat genoeg zou zijn. Maar toch gaat het niet zo makkelijk.

  25 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

  Gelukkig houd jij van aanpakken. Je weet het: er zit meer in, het kan anders. Jij wil ontdekken hoe het voelt om dagelijks Mollie meldingen te ontvangen, zonder sales te hebben gedaan.

  Het is tijd voor verandering

  Je bent al ver gekomen. En daar mag je trots op zijn. Maar het is tijd om het anders aan te pakken. Je bent er simpelweg nog niet helemaal.

  Ik weet dat je alle ingrediënten en ideeën al hebt. Het is nu tijd om alles aan elkaar te lijmen en te automatiseren. Alle marketing en saleskennis die je nu nog mist, ga je direct leren inzetten voor een online aanbod dat je doorlopend aan je ideale klanten verkoopt, zonder dat je ze spreekt.

  Hoe dat eruit ziet?
  • Je advertenties maken je elke dag zichtbaar bij je ideale klant.
  • De woorden die je leert gebruiken, brengen je continu nieuwe sales en leads.
  • Automatiseringen zorgen ervoor dat jij tijdens dit proces geen vinger hoeft uit te steken.

  Dag in, dag uit. Ieder stapje in dit proces leer je in de REVENU Academy.

  De hele formule bij elkaar maakt jouw omzet eindelijk stabiel en voorspelbaar.

  Zo kun je je leven precies zo inrichten zoals jij dat wenst, met de vrijheid om te doen waar jij het meest gelukkig van wordt. Een terrasje op donderdagmiddag? Elke maandag vrij? Hotelletje doordeweeks? You name it.

  En dat allemaal terwijl je omzet doorloopt. Zodat jij straks ontspannen uit je yoga nidra les komt met 10 Plug&Pay orders in je mail.

  Zonder dat je daarvoor gekke trucjes hoeft uit te halen of hele ingewikkelde systemen hoeft te bouwen.

  Gewoon doelgericht, strategisch en slim werken aan een eenvoudig te onderhouden, passieve funnel met digitale producten of een online traject. Om vervolgens eens lekker op reis te gaan, zonder omzet mis te lopen.

  Als je vandaag start, kan het over 3 maanden. In REVENU Academy help ik je daarmee.

  Dit kun jij zijn over 3 maanden

  REVENU screenshot
  IMG 4534 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 03 07 om 14.05.29 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 01 29 om 12.18.51 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 4226 2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 4231 2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 2694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 03 28 om 15.02.52 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 4302 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 4694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2023 12 14 om 13.18.38 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 03 28 om 15.03.33 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  REVENU screenshot
  Revenu Academy - Thessa de Haan

  Ik wil dat jouw vuurtje fikt

  Maar nog veel belangrijker: ik wil dat jouw vuurtje BLIJFT fikken. Dat je een systeem bouwt dat je eindeloos kunt herhalen en dat ervoor zorgt dat je je leven kunt inrichten op JOUW manier.

  Maak de levensgenieter in jezelf even wakker. Hoe zou je leven eruit zien als alles kan en mag? Wat doe je dan met je vrije tijd?

  • Is het vaker op vakantie?
  • Meer tijd & plezier met je gezin?
  • Uitslapen en doordeweeks van de zon genieten?

  Everything goes. Wat je ervoor nodig hebt is vrijheid.

  Met slimme strategieën en tools, specifiek voor het opbouwen van passieve inkomstenstromen in dienstverlenende bedrijven, zorg ik ervoor dat je binnen 3 maanden de rust en ruimte ervaart om vaker te doen wat JOU het meest gelukkig maakt. Oftewel: om jouw definitie van succes waar te maken.

  Ik bied je gemakkelijk te implementeren en complete routes naar een winstgevend passief aanbod (zoals digitale producten of online trajecten) in jouw bedrijf.

  Van het uitdenken, tot het bouwen en automatiseren, het adverteren en de marketing: het komt allemaal aan bod. En het beste? Je maakt het zelf zo groot of klein als jij wil.

  Dit is niet voor mensen die in 1 week miljonair willen zijn en nooit meer willen werken.

   

  Dit is ook niet voor ondernemers die hun focus willen verleggen naar Etsy, dropshipping of affiliate waarbij versprokkelde focus, losse commissietjes van €10 en chaos de boventoon voeren.

  Nee.

  Dit is voor ondernemers die houden van winstgevende, voorspelbare systemen die werken. Mijn methodes zijn strategisch, en een aanvulling op jouw bedrijf. Ik heb de beste marketingprincipes zo vertaald dat je ze direct goed toepast op je passieve aanbod. Het is een model met verschillende routes, allemaal met 1 eindbestemming: meer rust en vrijheid.

  Dit is geen Get Rich Quick Scheme.

  Dit is je reality check.

  Alle methodes die je in de Academy leert zijn gebaseerd op bewezen principes en marketingpsychologie. Deze strategieën leveren duurzaam resultaat op, waar en wanneer je ze ook inzet.

  Wat je leert zijn geen trucjes, tijdelijke trends of hacks. Daar geloof ik niet in. Je hebt er uiteindelijk niks aan als de markt weer voor de 100e keer lijkt te veranderen en je pas geleerde trucje niet meer werkt.

  Ik zal je nooit beloven dat je in een handomdraai zomaar 10K gaat verdienen. Als het zo makkelijk was, deed iedereen het wel. De route naar deze omzetten, vergen toewijding en strategische zetten, in de juiste volgorde. En dat is precies waar ik je bij help.

  Want een passief inkomen komt, ondanks wat mensen vaak denken, niet zomaar aanwaaien. Een passief inkomen is het resultaat van een systeem dat voor jou verkoopt. En een goed systeem bouw je eerst, en onderhoud je daarna.

  Wat mijn methode vooral wel is? Dat is direct toepasbare marketingstrategie voor jouw unieke passieve funnel.

  Ik zal je bijvoorbeeld niet vertellen dat je dagelijks 100 DM’s moet sturen. Wat ik je wel vertel is op welke momenten DM’s belangrijk zijn en hoe je zélfs dit stuk kunt automatiseren.

  In REVENU Academy leer je betere, duurzamere alternatieven voor gangbare methodes die onnodig tijd kosten. Ik bespaar je ook tijd door je precies uit te leggen hoe je AL je marketingmiddelen inricht, en je tools instelt. Tot slot leer ik je inzicht te krijgen in je data, zodat je gericht kan opschalen en verbeteren. Al deze kennis kun jij hierna zo vaak als je wil, altijd weer herhalen.

  Revenu Academy - Passief aanbod
  20220919 140357 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

  Kirsten kreeg 4 nieuwe klanten in 1 week

  Voor haar high ticket aanbod

   

  “Voordat ik Thessa leerde kennen had ik een standaard website en vonden mijn klanten mij meer via-via dan via mijn website. Sinds ik met Thessa aan de slag ben gegaan is mijn vindbaarheid groter en word ik veel meer benaderd door klanten: ineens 4 nieuwe klanten in een week!

  Ik merkte dit eigenlijk al na de eerste maand. Om voor het eerst een investering te doen voor mijn bedrijf vond ik wel spannend, omdat ik niet wist wat het mij zou opleveren.

  Nu ik dit intussen weet en heb ervaren voelt investeren op de ontwikkeling van mijn bedrijf helemaal niet meer zo spannend. Het leverde mij niet enkel klanten, maar ook kennis op.

  Daarin voelde ik steeds meer zelfvertrouwen, omdat ook ikzelf strategisch gezien meer geleerd heb en meer begrijp dat je zelf aan de knoppen kunt draaien om verandering te brengen in de huidige situatie.”

  – Kirsten, Kids&COaching

  Dit sturen mijn klanten mij

  IMG 4829 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2024 04 18 om 21.49.07 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 4902 2 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 3900 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 4827 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

  Iets voor jou?

  REVENU Academy is voor jou als je…

   

  • Een vrouwelijke dienstverlener bent die nu nog onder de €5000 omzet blijft steken, maar nu ECHT omzet wil verdienen terwijl je vrij bent – alleen nog wil werken on your own terms
  • Praktische en strategische stappen wil nemen naar een goedlopend passief verdienmodel, aan de hand van direct toepasbare voorbeelden, handvaten en tips. Je gelooft dat minimaal €1500 extra winst per maand mogelijk is als je weet welke stappen je moet zetten.
  • Graag in je eigen tempo werkt, zonder dat je er alleen voor staat. Het idee van een community en frequente Q&A sessies vind je een fijne stok achter de deur
  • Je tijd niet langer wil inruilen voor halfbakken kennis via gratis ebooks, webinars, blogs, YouTube video’s of content van coaches om vervolgens ook maar half resultaat te behalen. Niemand is er ooit rijk mee geworden en de tijd die je besteed is omgerekend duurder dan een traject. Je weet dat er meer nodig is dan gratis content
  • Klaar bent om echt in actie te komen. Alleen op die manier behaal je de resultaten die jij voor jezelf wenst en kun je stappen zetten naar jouw ideale leven, met meer vrijheid en ruimte. Jij bent een aanpakker! (en die hebben het meeste succes 😉 )

  Want die vrijheid komt niet aanwaaien. Work smart, relax hard!

  Let op: ben jij van het eindeloos afwachten en uitstellen, en verdwijnt er daardoor steeds allerlei belangrijks op de plank? Of is ‘ja, maar…’ jouw favoriete manier om een zin te beginnen? Dan is REVENU Academy minder geschikt voor je. Je eigen inzet is bepalend voor jouw succes. Alleen jij kan jouw situatie veranderen.

  REVENU Academy is gebouwd voor ondernemers die hun (nieuwe) bedrijf aan het opbouwen zijn. Heb jij al een goedlopend bedrijf en heb je behoefte aan intensievere begeleiding? Dan past mijn exclusieve 1:1 traject ‘Full Potential’ nog beter bij je. Klik hier voor meer informatie.

  Dit is wat je krijgt

  Academy

  Een jaar lang toegang tot alle kennis die je nodig hebt om een winstgevend passief aanbod te bedenken, bouwen, verkopen en promoten.

  Community

  Een jaar lang toegang tot de community, waar je je netwerk vergroot, kunt sparren en motivatie vindt. Iedereen werkt aan het zelfde doel.

  Live Q&A’s

  Tijdens de Q&A’s die elke maand gehost worden, worden de meest brandende vragen beantwoord, zodat jij weer verder komt.

  Masterclasses

  Leer van andere specialisten en experts met masterclasses die in de community gehost worden. Zo leer je bijvoorbeeld over branding, of videografie.

  Exclusieve events

  Exclusieve early bird uitnodigingen die je toegang geven tot REVENU’s unieke evenementen, luxe getaways en netwerkevents.

  Revenu Academy - Thessa de Haan

  Waarom moet je Thessa hebben?

  Ik startte mijn ondernemersreis als marketing freelancer, na jarenlang als marketingstrateeg gewerkt te hebben. Maar toen ik mijn eerste vakantie nam en daardoor geen omzet had, voelde ik me rot. Ik besefte me dat dit niet was waarvoor ik was gaan ondernemen. Ik ben aanstekelijk gepassioneerd over ‘vrijheid’, in de breedste zin van het woord. En niet zomaar vrij kunnen nemen, hoorde daar niet bij. Ik bedacht me: als ik die vrijheid wil, moet ik zsm een systeem bouwen dat voor mij verkoopt.

  Direct begon ik met het testen van alle denkbare passieve funnels. Binnen een half jaar was het al zo ver: ik kon vanaf dat moment consistent rekenen op minimaal €1500 extra winst per maand aan passieve omzet. Inmiddels help ik keer op keer weer andere onderneemsters naar hun passieve succesformule.

  Mijn conclusie? Passief is niet niks doen. Het is de mogelijkheid om te verdienen TERWIJL je niks doet.

  Het is strategie en marketing – en laat dat nou net mijn expertise zijn. Zodra jij de focus legt op een passief aanbod IN je bedrijf, en dat goed in de markt zet, krijg je de ruimte om je eigen definitie van succes te bepalen: of dat nou meer omzet, vrijheid, ademruimte of rust is.

  Wat we gaan doen? Een ECHT goed product maken en dat passief verkopen, met een slim, geautomatiseerd en winstgevend systeem.

  Revenu Academy - Passief aanbod

  Bij de REVENU Academy hoort:

  ✔ Een jaar lang exclusieve toegang tot de online leeromgeving met 9 gerichte modules vol met waardevolle lessen waarin je álles leert over het bouwen van een passief inkomen in jouw bedrijf. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om je passieve aanbod te bedenken, te bouwen, te automatiseren, te promoten én te verkopen. Met direct te implementeren voorbeelden.

  ✓ Een jaar lang toegang tot de REVENU community. Hier kun je connecten, sparren en feedback vragen. We helpen elkaar, motiveren elkaar en denken met elkaar mee. Je boost je netwerk, stelt samen doelen én deelt je wins. Samen is alles leuker!

  Maandelijkse Q&A waarin live de meest brandende vragen beantwoord worden. Zo krijg je altijd antwoord van een expert

  ✓ Maandelijkse masterclasses van andere specialisten en experts, over de meest uiteenlopende onderwerpen: van positionering en Linkedin tot SEO en mindset

  Exclusieve early bird uitnodigingen en aanbiedingen die je toegang geven tot REVENU’s unieke evenementen en luxe getaways, die gehost worden voor de community en gelijkgestemde onderneemsters en levensgenieters

  ✓ Een netwerk vol andere gepassioneerde onderneemsters die samen toewerken naar hetzelfde doel: meer vrijheid via een passief inkomen in het bedrijf

  Unieke templates: hoe bouw je een webinar, wat moet er op je salespage staan en in welke volgorde, en hoe richt je nou een ebook in?

  ✓ BAKKEN met inspiratie, motivatie en vuur!

  Nergens vind je een vergelijkbaar traject

  Er is geen ander traject dat marketing -en sales strategieën op zo’n manier aanbiedt dat je er direct een passief inkomen mee bouwt als dienstverlener. Want… Met alleen het online zetten van een passief aanbod ben je er nog niet. Hoe kom je nou aan klanten, zonder ook steeds met je hoofd op Instagram te hoeven?

  Daarom is alle inhoud specifiek toegespitst op het behalen van jouw doel (freedom!), zonder daarbij belangrijke aspecten over het hoofd te zien. Sterker nog: alles wat je leert is marketing en salesstrategie.

  Je krijgt dus niet alleen een strategie voor meer sales via IG, of een uitgestippelde route naar 10K. Je krijgt het hier allemaal. En op elkaar afgestemd, ook. Alle radartjes moeten samenwerken voor succes.

  En alles wordt precies vanuit zo’n lens verteld, dat je er geweldige passieve producten mee kunt bedenken, bouwen en verkopen. Waarbij meer winst en hogere omzetten vooral een logisch gevolg zijn, in plaats van het eindstation. Wat nog veel meer waard is, is het euforische afscheid van uurtje-factuurtje, en een warm bad van meer vrije tijd, die je kunt besteden hoe jij dat wil.

  Want je leert álles wat je nodig hebt om dit te behalen. Met de online leeromgeving en community laat je je niet alleen inspireren (want welk product bied je nou aan en past bij jouw bedrijf?), maar implementeer je ook op jouw eigen tempo alle ideeën, strategische technieken en geautomatiseerde tools. REVENU Academy zorgt ervoor dat jij vanaf nu alle nodige kennis in huis hebt!

  De modules

  Naast de support uit de fijne community, krijg je een jaar lang toegang tot de uitgebreide Academy met meer dan 70+ lessen waarin je álles leert over het bouwen van een passief aanbod voor jouw bedrijf.

  Hierin neem je in logische fases alle stappen die nodig zijn om meer vrijheid in je bedrijf te bouwen: bedenken, bouwen, automatiseren, marketing, adverteren en opschalen.

  En nee, dit is geen online traject waar je alle lessen netjes 1 voor 1 volgt en eindeloos kennis opzuigt. Jij volgt de lessen die je nodig hebt en passen bij de route die jij kiest. Zo kun je het zo groot of klein maken als jij wil. Met slechts 1 middag per week, behaal jij al resultaat.

  Module 1: de fundering
  • Maak kennis met Thessa
  • Hoe haal je het meeste uit de online omgeving?
  • De passieve mindset
  • Je ideale klant kennen
  • IMPACT canvas
  • Positioneren
  • Je route naar succes
  Module 2: je passieve aanbod uitdenken
  • Low Ticket vs. High Ticket
  • Low Ticket klantreis & funnel + voorbeelden
  • High Ticket klantreis & funnel + voorbeelden
  • Inspiratiehub: 70+ goede ideeën voor passief product (low ticket)
  • Een Low Ticket product kiezen
  • Een High Ticket aanbod bedenken
  • Proof of concept lanceren – pilot & presale
  • De prijs bepalen
  • Dé passive checklist: je compleet uitgewerkte stappenplan
  Module 3: bouwen & maken - leadgenerators
  • Leads verzamelen met een gratis weggever
  • Gratis guide of ebook
  • Gratis webinar of masterclass
  • Inschrijfpagina maken
  • Evergreen funnel
  • Salesgesprekken voeren
  Module 4: bouwen & maken - je passieve product
  • Template of toolkit (low ticket)
  • Ebook of guide (low ticket)
  • Masterclass of challenge (low ticket)
  • Online training of cursus (low ticket)
  • Online training of cursus (high ticket)
  • 1:1 of groepstraject passief verkopen (high ticket)
  • Evenement of retreat (high ticket)
  • Salespagina maken
  • One Time Offers en Kassakoopjes
  • Inspiratiehub: unieke verkoopmethode
  Module 5: automatiseren
  • Betaalsoftware: Plug&Pay
  • Mailsoftware: ActiveCampaign/MailBlue
  • Online leeromgeving: Huddle
  • Webinarsoftware: WebinarGeek
  • Instagram automatiseren: ManyChat
  • Alles koppelen: Zapier
  • DIVI WordPress websitebuilder
  • HurryTimer
  Module 6: converterende mailfunnel
  • Wat is een emailfunnel?
  • AVG proof maken
  • Freebie funnel
  • Low Ticket funnel
  • Masterclass funnel
  Module 7: marketing
  • Jouw visie als fundering
  • Je Instagram profiel optimaliseren
  • Contentstrategie Instagram – Posts & Reels
  • Contentstrategie Instagram – Stories
  • DM strategie (appointment setting)
  • Cialdini en andere overtuigingsprincipes
  • Converterende teksten schrijven
  • Conversion Story: jouw verhaal
  • Blokkades wegnemen
  • Reviews verzamelen
  • Mailfunnel bouwen
  Module 8: adverteren op Meta (FB & IG)
  • Advertentiemateriaal maken
  • Businessmanager inrichten
  • Pixel/gegevensset inrichten
  • Doelgroepen instellen
  • Hoe werkt advertentiebeheer?
  • Advertentie instellen
  • Speciale advertenties: caroussels, remarketing, leadformulieren en meer
  • Advertentiestrategie
  • Lanceren en data tracken
  • Teststrategie
  • Advertenties optimaliseren
  • Help, ik krijg een foutmelding!
  Module 9: opschalen
  • Inzicht in je cijfers: waar kun je alles vinden?
  • Je cijfers verbeteren: meer resultaat met hetzelfde budget
  • Opschalen als een pro
  • Maak je funnel compleet
  • Successen vieren & doelen stellen

  In 3 maanden meer rust & vrijheid dankzij een winstgevend passief aanbod in je bedrijf

  Ik leer je alles over het ontwikkelen van een passief aanbod in jouw bedrijf, met een vaste instroom van klanten. ZONDER steeds maar weer online te hoeven. Je bedrijf werkt daardoor voor jou, in plaats van jij voor je bedrijf. Waardoor jij kunt genieten van meer rust en vrijheid, terwijl je met jouw geautomatiseerde dienst of oplossing meer mensen helpt dan ooit tevoren.

  Je leven na REVENU Academy

  • Een marketing die voor je werkt, zonder elke dag online te hoeven
  • Geen stress meer over je omzet en sales, dankzij een winstgevende passieve strategie
  • Voorspelbaar en schaalbaar resultaat: je hebt een systeem waarop je kunt bouwen
  • Geen werk aan herhalende taken dankzij automatiseringen die goed ingesteld staan
  • Lege agenda, wel sales: je bedrijf werkt voor jou in plaats van jij voor je bedrijf
  • Tijd is waardevol: jij hoeft geen kostbare tijd meer te verspillen aan ‘zelf uitzoeken’
  • Doorlopende omzet terwijl je vrij bent, of wanneer je een hotelletje of dagje wellness pakt: jij kan gewoon vrij nemen zonder omzet te verliezen. Dat is echte vrijheid.
  Revenu Academy - Passief aanbod

  Dit is wat anderen zeggen

  REVENU screenshot
  IMG 2694 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  Scherm­afbeelding 2023 12 14 om 13.18.38 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 5421 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 9966 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners
  IMG 3899 | REVENU academy | Passief Aanbod voor dienstverleners

  Alsmaar ‘zelf proberen’ kost je nu te veel omzet. Het slokt daarnaast kostbare tijd op. Hoe langer je wacht, hoe harder deze stap nodig wordt.

  Hoeveel uur verwacht je nodig te hebben als je alles zelf uitzoekt en uitprobeert? Ik heb 5+ jaar nodig gehad om dit vak te leren. Houd dus zeker minimaal 40+ uur aan. Vermenigvuldig dat eens met je uurtarief. Dit is wat het je minimaal zou kosten als je ervoor kiest om nog langer zonder hulp verder te gaan (en de misgelopen omzet van een passief aanbod niet meerekent).

  Wat is de investering?

  De investering van REVENU Academy bedraagt €1297 exclusief BTW of drie termijnen van €445 exclusief BTW.

  Ben jij klaar voor de volgende stap?

   

  Dan kan je vandaag nog starten met bouwen.

  Want als jij dit punt op de pagina hebt bereikt, weet ik dat je geen genoegen meer neemt met het ondernemers-bestaan zoals je dat nu leidt.

  We weten allebei dat er meer potentie in je bedrijf zit, en dat het anders kan. Zonder constant maar hard te moeten werken.

  Het is tijd voor verandering. Niet na eindeloos zelf proberen of pas over 3 jaar, maar nu. Echt.

  Veelgestelde vragen

  Waar krijg ik hulp bij?

  Alles wat je nodig hebt om van jouw passieve aanbod een succes te maken, waarbij de focus vooral ligt op strategie, marketing en sales.

  In REVENU Academy leer je alles: van het uitdenken van je ideale passieve aanbod en het bouwen en automatiseren daarvan, tot het inrichten van al je marketing & saleskanalen. Denk hierbij aan je advertenties, salespagina’s, mailfunnels, Instagram-strategie en nog veel meer.

  Hoelang houd ik toegang?

  Je houdt 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving en de community. Na afloop is het mogelijk om je toegang te verlengen in een toegankelijke abonnementsvorm.

  Is er een betalingsregeling mogelijk?

  Ja, je kunt dit programma in 3 termijnen betalen.

  Krijg ik persoonlijke begeleiding?

  Zolang je toegang hebt kun je deelnemen aan de live Q&A’s. Hierin krijg je de mogelijkheid je vraag te stellen aan Thessa (of een andere expert). Ook krijg je ondersteuning vanuit de community zelf. Zo kun je sparren, vragen stellen of om feedback vragen. Uit ervaring weet ik dat dit soms nog beter werkt dan 1:1 begeleiding. Vele ogen (die met hetzelfde bezig zijn) zien en horen meer dan 1!

  Heb je veel behoefte aan persoonlijke 1:1 begeleiding? Dan is het intensievere Full Potential traject beter geschikt voor je. Hiervoor zijn maandelijks een paar plekken beschikbaar. Ben je benieuwd of dit bij je past? Plan dan vrijblijvend een gesprek in.

  Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

  Ik geef je alle tools, strategieën en slimme methodes voor snel, goed resultaat. Voer je alles in een gemiddeld tempo uit (1 middag per week), kun je al binnen 3 maanden resultaat verwachten. Maar daarbij is wel een hele cruciale kanttekening: het succes dat je behaalt, hangt af van je eigen acties en inzet.

  Heb ik technische skills of marketingkennis nodig?

  Geloof je me als ik zeg: nee? Ondanks dat het natuurlijk helpt, heb je het niet nodig met REVENU Academy. Ik neem je helemaal aan de hand. Ik vertel je precies welke tools je nodig hebt en hoe je ze gebruikt. Met de tutorials stel je ze daarnaast helemaal goed in.

  Ook over de marketing hoef je je geen zorgen te maken. Ik zorg met duidelijke voorbeelden dat je precies weet wat je moet zeggen, en op welk moment. Deze input krijg je niet alleen voor je masterclass, salespagina of ebook, maar ook voor je content, stories, DM’s, salesgesprekken en emailfunnels.

  Ik heb nog geen onderneming, kan ik dit traject wel volgen?

  Wat tof dat je overweegt om voor jezelf te beginnen! Dit traject is het perfecte startpunt voor ondernemers die net beginnen of nog moeten starten (ik wou dat ik die kans had gehad toen ik net begonnen was ;)). Door deze stappen te volgen, voorkom je veel grote valkuilen (zoals geen online marketing doen), onnodige kosten (bijvoorbeeld investeren in een onnodig dure website) of tijdverspilling (eindeloos zelf proberen of langdradige YouTube tutorials kijken).

  Met de REVENU Academy zet je direct het bedrijf neer dat aan jouw wensen en eisen voldoet, met een eenvoudige en laagdrempelige aanpak.

  Zo lang je een onderneemster in de dienstverlening bent, en je wil ondernemen op een manier die jou vooral vrijheid en rust geeft (en natuurlijk een hele lekkere winst, die zelfs doorloopt als jij vrijneemt), en je zit nog onder de €5000 omzet per maand, dan pas je helemaal in het plaatje!

  Ik heb al een passief aanbod, is dit wel wat voor mij?

  Als jij op dit moment ontevreden bent over de resultaten die je behaalt met jouw huidige passieve aanbod, is REVENU Academy de plek waar je de nodige kennis en strategieën vindt om er wel een succes van te maken.

  Het is wel belangrijk dat je bereid bent de nodige veranderingen aan te brengen in je marketing of zelfs in je productaanbod. Als je klaar bent om los te laten wat niet werkt, kun je de juiste stappen gaan nemen.

  Heb je al van alles geprobeerd en heb je naast het passieve aanbod al wel een goedlopend bedrijf? Dan is het intensievere Full Potential traject wellicht beter geschikt voor je. Hiervoor zijn maandelijks een paar plekken beschikbaar. Ben je benieuwd of dit bij je past? Plan dan vrijblijvend een gesprek in.

  Ik heb nog geen idee wat ik zou kunnen aanbieden als passief aanbod, is dit een probleem?

  Dit is juist een heel mooi startpunt. Ga je er blanco in, dan kun je nog weleens heel positief verrast worden door alle mogelijkheden. Want 1 ding is zeker: tijdens REVENU Academy krijg je bakken aan inspiratie. In de Inspiratiehub vind je meer dan 70 ideeën voor passieve producten, opgedeeld per branche. Er zit altijd wel iets tussen waar jij enthousiast van wordt.

  Daarnaast kun je sparren in de community én leer je methodes om via je doelgroep te ontdekken waar jouw ideale klant het meest op zit te wachten. Zo breng je direct een passief aanbod op de markt dat aanslaat.

  Ik heb al eens eerder een traject gevolgd, is dit wel slim?

  Super goed dat je durft te investeren in je groei en op die manier de regie neemt over je bedrijf! Dat kan ik alleen maar aanmoedigen.

  Er is een enorm aanbod qua kennis beschikbaar. In ieder traject leer je weer iets anders of iets nieuws. Als je voelt dat dit traject bij je past, is het hoe dan ook een verrijking.

  En dat niet alleen. Er zijn geen vergelijkbare trajecten beschikbaar op de Nederlandse/Belgische markt. Marketing, sales en strategie, specifiek afgestemd op passief inkomen uit een dienstverlenend bedrijf, is een unieke invalshoek. Dit betekent ook, dat je alles wat je leert direct kunt implementeren, waardoor je al heel snel geniet van die extra vrijheid en rust.

  Veel sneller nog, dan in welk ander programma dan ook, waarin je eerst van alles zelf moet tweaken om het zo passief te laten verlopen als jij wil. Dit gaat een geweldige aanvulling zijn.

  Ik vind het spannend om geld te investeren, is dit wel de juiste stap?

  Dat is heel normaal, want het is ook spannend.

  Maar veel enger is dat wat er gebeurt als je niks doet. Blijf je dan je waardevolle tijd nog altijd stoppen in een overvolle agenda incl. niet op te schalen urenplafond, eindeloos scrollen op social media, voor altijd webinars volgen, alles zelf uitzoeken om vervolgens over een jaar te eindigen met een half-passieve funnel die net niet werkt, en een omzet die opdroogt als jij vrij neemt?

  Als je nu begint met bouwen, kun je binnen 3 maanden consistent extra winst toevoegen aan je omzet. Veel meer nog dan de investering in dit programma.

  Ondernemen is investeren en ondernemen is een vak. Een vak dat je waarschijnlijk niet op school hebt geleerd. En al helemaal niet om dat te doen op zo’n manier dat jij misbaar wordt in jouw bedrijf. Als je van jouw bedrijf een succes wil maken, zal je toch de regie moeten nemen en de sprong durven wagen. Is dat nu, of blijf je het uitstellen?

  REVENU Academy gaat je helpen om jouw passieve aanbod zo in de markt te zetten dat het onweerstaanbaar wordt voor jouw ideale klant, terwijl jij je bedrijf runt op een manier waarmee jij volop kan genieten.

  Ik heb weinig tijd, kan ik dit traject wel volgen?

  Dan is REVENU Academy exact wat je nodig hebt. Je komt natuurlijk niet voor niets tijd tekort, en de behoefte aan vrijheid is daardoor groter dan ooit.

  Het rotte hierbij is alleen, dat als je geen stappen zet, het niet zal veranderen. Je zal toch ooit stappen moeten nemen. Zolang je dat niet doet, zal je gestresst blijven en blijf jij afhankelijk van je gewerkte uren, met alle gevolgen van dien.

  Dit betekent: niet op vakantie gaan zonder dat je omzet opdroogt, niet uitslapen als je daar behoefte aan hebt, geen 4 daagse weekenden, en geen tijd om in jezelf of je bedrijf te investeren. Hierdoor loop je de nodige groei als ondernemer mis, en dit kost geld en wellicht zelfs uiteindelijk een gedwongen stap terug.

  REVENU Academy helpt je om eindelijk meer rust te creëren in je bedrijf, terwijl je omzet doorloopt.

  Gelukkig ken ik mijn ideale klant goed 😉 Daarom volg je in dit traject niet eindeloos alle lessen, maar kies je de lessen die jij nodig hebt. Als jij elke week een middag vrijmaakt om een les te volgen en vervolgens te implementeren, hoef je over 3 maanden niet meer te zeggen dat je weinig tijd hebt, en heb je de rust die je verdient.

  Revenu Academy - Passief aanbod

  Start nu en krijg direct toegang tot…

  ✓ De beste strategieën waarmee je een winstgevend passief aanbod neerzet

  ✓ Templates waarmee je een succesvol ebook, masterclass, inschrijfpagina en salespagina inricht

  ✓ Unieke tips om zelfs de meest gangbare dingen te automatiseren

  ✓ Videotutorials met uitleg over het inrichten van je systemen

  ✓ De manier om meer mensen te helpen en omzet te verdienen – zelfs terwijl jij vrij bent

  Incl. handige app!

   

  Academy

  Een jaar lang toegang tot alle kennis die je nodig hebt om een winstgevend passief aanbod te bedenken, bouwen, verkopen en promoten.

  Community

  Een jaar lang toegang tot de community, waar je je netwerk vergroot, kunt sparren en motivatie vindt. Iedereen werkt aan het zelfde doel.

  Live Q&A’s

  Tijdens de Q&A’s die elke maand gehost worden, worden de meest brandende vragen beantwoord, zodat jij weer verder komt.

  Masterclasses

  Leer van andere specialisten en experts met masterclasses die in de community gehost worden. Zo leer je bijvoorbeeld over branding, of videografie.

  Exclusieve events

  Exclusieve early bird uitnodigingen die je toegang geven tot REVENU’s unieke evenementen, luxe getaways en netwerkevents.